ВИНСЪНТ Бостън беше само на пет години, когато баба му

...
ВИНСЪНТ Бостън беше само на пет години, когато баба му
Коментари Харесай

Баща ми сериен убиец уби майка ми, преди да го гледам как убива отново в морето… можеше ли да отнеме още ДЕСЕТКИ животи?

ВИНСЪНТ Бостън беше единствено на пет години, когато баба му разкри, че татко му брутално е умъртвил майка му и е заровен нея в немаркиран, плитък гроб.

Серийният палач Сайлъс Дуейн Бостън простреля брачната половинка си Мери Лу от упор в главата, откакто тя сподели, че желае бракоразвод и се надява да отнеме двамата им сина.

Но вместо да свърши зад решетките, откакто се освободи от тялото на жена си, чудовището реалокира себе си и момчетата си Винсънт и Ръсел от Калифорния в Белиз, за ​​да стартират нов живот.

Именно на този тропически остров, който граничи с джунглите на Централна Америка и блестящите крайбрежия на Карибите, Бостън ще извърши идващото си непоносимо закононарушение - този път пред очите на вкаменените си синове.

През 1978 година, обезумелият татко посрещна английската двойка Пета Фрамптън и Крис Фармър на борда на лодката си, откакто те се записаха за двуседмично корабоплаване.

Въпреки това, в непоносим поврат, той се скара с двойката преди пребивавайки ги, оковавайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР