Винс Картър върви уверено към своята 42-годишнина, която предстои през

...
Винс Картър върви уверено към своята 42-годишнина, която предстои през
Коментари Харесай

Винс Картър още не готов да каже “край”

Винс Картър върви решително към своята 42-годишнина, която следва през месец януари, само че макар възрастта си към момента не е подготвен да завърши с обичаната игра. По всичко наподобява, че сезон 2018/2019 няма да бъде лебедовата ария за легендата с №15. През новиата акция той ще играе за Атланта, откакто през предходната бе част от различен слабак в НБА - Сакраменто.

“Играта може да бъде много груба, изключително на тези години. Играя против два пъти по-млади от мен противници и слушам непрекъснато, че към този момент не би трябвало да съм тук. Но в действителност това е задачата ми. Да потвърждавам, че към момента ме бива. Че към момента го мога. Трудя се извънредно крепко и се приготвям както физически, по този начин и психологически”, разяснява Картър пред ESPN.

Хоукс са осмата спирка за Винс в НБА след Торонто, Ню Джърси, Орландо, Фиинкс, Далас, Мемфис и Сакраменто. Осемкратният участник в Мача на звездите и първенец по забивки от 2000 година към този момент има против името си 1405 мача в постоянния сезон, в които се регистрира със 17.7 точки, 4.5 битки и 3.3 асистенции.

Картър не е записвал двуцифрени точкови индикатори приблизително на мач от сезон 2013/2014, когато в 81 дуела за Далас се отличаваше с 11.9 точки на дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР