Вино, отлежавало с музика на Бетовен, и бутилки, украсени с

...
Вино, отлежавало с музика на Бетовен, и бутилки, украсени с
Коментари Харесай

"Винария" събира отново производители и ценители в Пловдив в края на февруари

Вино, отлежавало с музика на Бетовен, и бутилки, украсени с рисунки от знаменит художник на графити, дебютират на Международната галерия за лозарство и винарство " Винария 2018 ", оповестяват уредниците от Пловдивския панаир.

Ценителите на виното могат да посетят ревюто от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.

Организаторите показват, че ще бъде показано първото в света сертифицирано витализирано вино. То е отлежавало девет месеца под звуците на произведения от Лудвиг ван Бетовен, които имат мощен енергиен заряд. Такова е обяснението на изложителите от бутикова маза " Балар ". По тяхна информация акустичните талази трансформират излъчването на молекулите и по този начин се мултиплицират позитивните качества на напитката. Виното е микс от сортовете мерло и пти вердо, годишна продукция 2013. Направени са единствено 320 бутилки.

Производител от Съединени американски щати - Friends Beverage Group, ще показа арт бутилките от новата си категория виновност " Вино за занимания ". Виното е в алуминиеви опаковки от 330 мл и стъклени от 750 мл. В кеновете има коктейли на основата на вино, съчетани с кафе, кокос, ягоди, праскови.

В Конкурса за нововъведения се състезава и малиново вино " Трастена ", което се създава от био сертифицирана суровина в Стара планина.

Над 50 български и задгранични мазета, както и водещи търговци ще показват своите сбирки на " Винария ". Посетителите ще опитат годишна продукция 2017, която не е показвана на никое място. Ще съпоставят усетите на виновност от Италия, Португалия, Франция и други страни, на произведения от дестилерии в Сърбия, Черна гора и Босна, на разнообразни марки уиски, коняк, узо, ракия.

В рамките на ревюто още веднъж ще има Град на виното и деликатесите, където се събират храни и питиета от най-голям клас. Те са показани в палата 11 от участници във " Винария ", в изложбите " Фудтех " - за хранителната промишленост, и " Вкусове от Италия ". А в палата 10 ще бъдат демонстрирани технологии, съоръжение, материали и опаковки за двата бранша.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Региони (7394)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР