Вино от глухарчета вероятно извиква у мнозина спомена за романа,

...
Вино от глухарчета вероятно извиква у мнозина спомена за романа,
Коментари Харесай

По вълните на мечтите и фантазиите с Вино от глухарчета“

" Вино от глухарчета " евентуално извиква у мнозина загатна за романа, написан през 1957 година от писателя фантазьор Рей Бредбъри. Сега, над половин век по-късно, неговата творба за първи път оживява на родната театрална сцена.
 “Блажени са блажените ” от Ясмина Реза с премиера в Театър 199 “Валентин Стойчев ”
“Блажени са блажените ” или когато нищо не е съвършено, както наподобява

За щастието и нещастието, в които се преплитат комичното, неуместното и трогателното

Книгата на Бредбъри неслучайно е приета за една от най-значимите, красиви, нежни и мечтателни в актуалната литература. Историята във " Вино от глухарчета " е разказана внимателно и с чувство за независимост, пренасяйки читателя по вълните на фантазиите и фантазиите. А посредством едноименното зрелище феновете към този момент също ще могат да се допрян до ефирността на горещите летни вечери, потопили в магията си 12-годишния Дъг.

Детството на Дъглас Сполдинг, както е цялото име на основния ни воин, ни връща през лятото на 1928 година. Кара ни да напомним хубавите и безпределно дълги лета, през които в ушите ни чак до сутринта отеква звукът на щурците, глухарчетата цъфтят, ябълките зреят, а тревата е свежа и мека. Лятото на Дъг е изпълнено с равнодушие, мемоари и завършения. И ни припомня, че точно тогава времето стопира и ни дава късмет да мечтаем.
 Снимка 642779

" Вино от глухарчета " е като топло леговище, в което можем да се сгушим (и помечтаем), най-малко до момента в който отмине мразовитата зима.

Представлението е приспособено за сцена и режисирано от Катя Петрова и с превода на Жени Божилова. Сценографията и костюмите са дело на Петя Караджова и Юлияна Войкова - Найман, музиката - на Христо Йоцов, а хореографията - на Анна Пампулова.
 Снимка 642778

Ролите пък са поверени на актьорите Александър Йорданов, Ангелина Славова, Анна-Валерия Гостанян, Боян Арсов, Венцеслав Димитров, Димитър Иванов - Мич, Йордан Тинков, Кристина Янева, Ралица Туджаро, Светослав Добрев и София Трейман.
 “#антитъга ” от Стефан Иванов с премиера в Театрална работилница “Сфумато ”
Има ли рецепта за “#антитъга ”

За безсилието и терзанията на индивида в търсене на смисъл

Премиерата на " Вино от глухарчета " е на 22 ноември от 19 ч. в Младежки спектакъл " Николай Бинев ". Следващите дати на представлението са 25 ноември, 10 и 29 декември, а повече информация за него има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР