Винаги сме обичали виртуалните разходки в домовете на известните! И

...
Винаги сме обичали виртуалните разходки в домовете на известните! И
Коментари Харесай

На разходка в модерния дом на Гуинет Полтроу

Винаги сме обичали виртуалните разходки в домовете на известните! И тъй като през днешния ден ще посетим дома на Гуинет Полтроу в Монтесито, Калифорния, се усещаме длъжни да ви успокоим, че на никое място в интериора не участват свещи с интимния мирис на Гуинет, които по принцип са част асортимента на компанията ѝ Goop, нито пък спрейове за отбиване на прочувствени вампири. Въпреки това, домът ѝ сигурно може да впечатли всеки!

В голямото имение, несъмнено, участват безчет детайли, особено предопределени да подхранват мозъка, тялото и душата, само че те просто са по-дискретни - неща като витрувиански пропорции, свещени геометрии и голям брой тънко направени архитектурни елементи, които дружно съставляват нюансирана интерпретация на интериорния уелнес.

Тъй като това е първото „ изложение” на дома на актрисата пред Architectural Digest, тя показа, че: „ Силата на къщата е в тънкостите на светлината и пространството. Освен това, прекарахме доста време в оценка на фамилните модели - по какъв начин в действителност живеем, какво ни кара да се усещаме най-удобно. Фокусът беше върху прекарването, страстта.”

Полтроу за първи път е превзета от магията на Монтесито по време на следването си в университета в Санта Барбара, което прекъсва прибързано, с цел да снима” „ Винаги съм гравитирал към Санта Барбара. Дори когато живеех в Лондон, водихме децата на отмора в региона. Това беше нашето сладко украшение за бягство в Съединени американски щати. “, споделя тя.

Домът на Гуинет и брачна половинка ѝ в действителност лъха на мира, а в случай че някой се затруднява да го откри, може да успокои сетивата си в пълноценния спа център с гореща вана, студена вана, сауна и парна баня.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР