Винаги се е вярвало, че котката има специални способности, чрез

...
Винаги се е вярвало, че котката има специални способности, чрез
Коментари Харесай

Знаците на котката ви дали в дома ви има щастие

Винаги се е вярвало, че котката има специфични качества, посредством които може да посочва, когато силата към нас или по-специфично, в дома в който живее, е отрицателна и има потребност от филтриране или да сме деликатни, тъй като следва нещо.

 Вземете си домакински любим, в случай че желаете да сте по-здрави и щастливи Вземете си домакински любим, в случай че желаете да сте по-здрави и щастливи
Всеки, който има домакински любим, ще удостовери, че връзката с него му доставя  радост. Как връзката с домакински любим е полезн...

Полезно е най-много за тези, които занапред се местят на ново място и по този начин могат да схванат дали силата в дома е подобаващата. Също по този начин се счита, че където котката ви легне преди всичко в дома, там би трябвало да се сложи леглото, защото тя може да усеща и магнитните полета.

Твърди се, че в случай че се чувствате застрашени от някого, с който разговаряте, ще сте предпазени от него и отрицателната му сила, в случай че държите котка и я галите по врата с лявата си ръка и по опашката с дясната, тъй като по този метод затваряте енергийните полета.

А когато да вземем за пример котка се отърква във вас, тя освен се умилква, само че и ви предава позитивна сила, като ви лишава негативната, за това не я прогонвайте за нищо на света, тъй като в този случай може да извършите противоположното.

 Ако в дома ви пристигна котка, това е на шанс! Ако в дома ви пристигна котка, това е на шанс!
Не е рядко срещано събитие на терасата ви или още повече - в двора ви, да се появи котка, която в никакъв случай до в този момент не сте виждали. Много хо...

Котките имат и качествата да лекуват и да усещат другите дискомфорти и болки по тялото на стопаните си и да лягат на тях, с цел да ги облекчават, а просто галенето на котката ви има способността да облекчава напрежението. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР