Винаги съм се противопоставяла на всеки опит за насилие, принуда

...
Винаги съм се противопоставяла на всеки опит за насилие, принуда
Коментари Харесай

Росица Кирова отвърна на Слави Трифонов

Винаги съм се противопоставяла на всеки опит за принуждение, насила посредством боязън и оскърбително държание. Това написа в своя фейсбук профил заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова във връзка изявлението на Слави Трифонов, обвързвано с нея.

Повод за написаните думи е въпросът на Слави Трифонов за какво зам.-председателите на Народното събрание Росица Кирилова и Никола Минчев към момента не са подали оставките си, както направи към този момент някогашният народен представител Вежди Рашидов поради скандалните си изявления, свързани с дамите, жертви на принуждение.

" Няма не желая, няма недей, щом те искам ставам злодей… " - тази ария се трансформира в химн на доста млади българи и никой не се съмнява, че е повлияла на настройките им към девойки и дами, написа още Кирова.

Тя напомни, че години по-късно Слави Трифонов прибавя в репертоара си ария в поддръжка на дамите, жертви на домашното принуждение. Но съгласно нея точно това е двойният стандарт, против който през днешния ден той се произнася.

" Може би откогато е политик, същият счита, че сме не запомнили още едно обръщение в прословутия шлагер на Мачизма - " няма не желая, няма недей и да избягаш единствено посмей ", съобщи тя в своя пост.

Кирова добави, че " няма да задълбава в образеца, който дава с обществените си самопризнания, че се е трансформирал в " нападателно животно ", откакто е разкрил секса в юношеска възраст ".

" Моята реакция на отрицание е недвусмислена, само че очевидно Слави Трифонов е очаквал да извадя макетно ножче и да го размахам против индивида, който показва друго от моето мнение. За мен е обидно грозното и шизофренно изкривяване на обстоятелствата, вменяването на виновност и нелепите заявления, с които някои " общественици " и медии едностранно и отдалечено от истината заляха ефира. Истината е, че това би трябвало да наскърбява още повече българските жители ", показва в позицията си Росица Кирова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР