"Винаги съм харесвал европейските автомобили и определено имам слабост към Volkswagen", споделя

...
"Винаги съм харесвал европейските
автомобили и определено имам слабост към
Volkswagen", споделя
Коментари Харесай

Един собственик, 42 Volkswagen-а

"Винаги съм харесвал европейските автомобили и несъмнено имам уязвимост към Volkswagen ", споделя американецът Тейлър Браянт. Първият му пряк опит с автомобил на марката е с представител на Beetle- наследник от 1961 година, който той купува за 500 щатски $.

"Карах колата от самото начало от гимназията до началото на колежа ", казва още Браянт. "Наистина се запалих по колите, тъй като трябваше непрекъснато да работя по нея. Не можеш да си позволиш да плащаш доста на хора за ремонтирането на личната ти кола, когато си на 16 и работиш в Taco Bell ".

Тейлър получава степен в автомобилните технологии от техническия лицей Айкен в Южна Каролина през 2001 година и работи като основен авто механик за Volkswagen през идващите 12 години.

През годините, Тейлър съумява да развие страстта си към моделите на Volkswagen, като през ръцете му минават повече от 40 различни представителя на портфолиото на марката. Сред 42-та му автомобила, той отличава няколко на Golf, Jetta и Passat.

В момента, в сбирката му попадат Jetta 1999, Passat комби от 2004 година и Jetta от 2017, а като евентуална последваща цел е Karmann Ghia от 1967 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР