Винаги може да се повлияе на разпространението на коронавируса с

...
Винаги може да се повлияе на разпространението на коронавируса с
Коментари Харесай

Лъчезар Томов иска задължителна ваксинация срещу КОВИД, но не за всички

„ Винаги може да се повлияе на разпространяването на ковид с по-бързи ограничения, само че нашите дефиниции на зони са доста демократични, примерно в Германия „ тъмночервена зона “ работи на 100 хиляди, както е в Бавария, а при нас е 500 души на 100 хиляди “, разяснява увеличаващият се брой инфектирани у нас в на БНР Лъчезар Томов, учител по " Информатика " в Нов български университет.

„ Не е доста ясно дали едно по-сериозно затваряне при 500 на 100 хиляди ще избави доста човешки животи, или ще е късно. Можем да спрем епидемията, само че би трябвало да се работи занапред. Най-важното нещо е да се прекратят огромните събирания навън и закрито по всевъзможен вероятен метод, хората да се събират до 8 индивида, в случай че потенциалът е до 20-30 на 100 действително спазван, в случай че се постанова носенето на маски с полиция и санкции, ще спасим няколко хиляди души.

А туристическият сезон е източникът на тези болести, и то главно от Русия. Зная, че това са и стопански въпроси, само че България загуби до момента при обща надвишена смъртност 38 хиляди души, което е двойно повече в сравнение с загубата на хора през Втората международна война, като тук има младежи в трудоспособна възраст - 9 хиляди души са под 60 години, това в този момент не се усеща. Още повече, че час от преболедувалите се завръщат инвалидизирани ", разясни още пред БНР Томов.
 Математикът Лъчезар Томов планува взрив на признатите в болница с КОВИД, предлага единствено имунизирани в учебно заведение Математикът Лъчезар Томов планува взрив на признатите в болница с КОВИД, предлага единствено имунизирани в учебно заведение
Движим се по-бързо от прогнозата ми. Този вирус е друго животно – оценките варират сред 5-10, т.е. един човек да болести 5-10...

По думите му страната би трябвало да отбрани освен ползите на туризма, само че и да резервира ползите на всички, тъй като те също са част от стопанската система.

Какви би трябвало да ограниченията оттук нататък:

" Трябва наложително имунизиране на държавните чиновници. България е оживяла, тъй като е имала наложителна имунизация, това стартира още по царско време, другата стъпка е да се намерят финансови запаси за обезщетяване на туристическия отрасъл, само че в същото време да има се постановат наказания, в случай че нямат документи за имунизации, на тези бизнеси, които стачкуват. Също да има заведения за имунизирани, като се затварят тези с неимунизиран личен състав, това работи двойно, с цел да се имунизират хората, това би трябвало с полиция да се постанова ", уточни още Томов.

За образци за действието на имунизациите Томов уточни страни като Русия и Англия с проценти за понижаване на смъртността и хоспитализациите, там където популацията се имунизира. По думите му стадният имунитет ще се реализира не с преболедуване, а посредством имунизация. Така ще се избегнат и разновидностите на вирусите, безапелационен е Лъчезар Томов.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР