Винаги, когато имаме здравословен проблем, веднага посягаме към лекарствата. В

...
Винаги, когато имаме здравословен проблем, веднага посягаме към лекарствата. В
Коментари Харесай

Пийте вода с оцет и сода за хляб преди хранене и вижте какво ще се случи

Винаги, когато имаме здравословен проблем, незабавно посягаме към медикаментите. В същото време обаче в повечето случаи те единствено потискат признаците, само че и не лекуват повода за това положение.

Все отново съществува опция в лицето на естествената медицина. Благодарение на многото и разнообразни способи за лекуване, доста пациенти получават доста добър резултат, без проявата на каквито и да било странични резултати.

Пример за сходно лекуване е ябълковият оцет и содата за самун, които дружно се трансформират в мощно средство.

Преди да прибегнете към тях обаче, би трябвало да знаете, че натуралният ябълков оцет е мъждив и  не би трябвало да е пастьоризиран, защото при процеса губи хранителната си стойност и лечебните си свойства.

Как да си извършите лечебната примес:

Лечебната примес се състои от 6 супени лъжици ябълков оцет, 1 чаена лъжичка сода за самун и 3 чаши топла вода, като приемът и е разграничен на три пъти денем.  Сутрин на гладно, още със ставането или най-малко половин час, преди закуска се приема първата доза, втората доза се пие половин час, преди обяд, а третата половин час, преди вечеря. Но по какъв начин и защо може да ни бъде потребна тази лечебна примес и какви са изгодите от нея?

 

1. Приемането на примес от ябълков оцет и сода за самун, балансира стомашното рН, усъвършенства храносмилането и служи за справяне със стомашните киселини.  Оцетът контролира киселиността, а содата за самун контролира алкалността в стомашно-чревния тракт, а това спомага за балансирането на рН в тялото ни.

2. С приемането на примес от ябълков оцет и сода за самун можете да се справите и с редица проблеми в устната празнина. Тя ще се оправи с кървящите венци, неприятния мирис и ще отстрани насъбраната по зъбите плака.

3. Приемането на сода за самун и ябълков оцет подкрепя работата на храносмилателната система и предотвратява появяването на киселини.

4. Сместа се оправя с проблемите, зародили от получилият се дисбаланс сред холестерола и триглицеридите.

5. Содата и оцетът спомагат и за отвеждането на токсините от организма, натрупали се в резултат на диети или стрес.

6. Предотвратява задържането на течности и контролира равнището на вода в кръвта, като подкрепя естествения лимфен дренаж.

7. Приемането на ябълков оцет и сода за самун спомага за постигането на още по-добри резултати, при провеждането на диети за намаляване, като ни оказва помощ да се преборим с възприятието на апетит и оказва помощ за по-доброто асимилиране на храната.

8. Чрез приема на композиция от ябълков оцет и сода за самун, можете да понижите равнищата на артериалното налягане и да се справите с разнообразни типове проблеми, свързани с дихателната система. Статията има осведомителен темперамент и не замества консултация с доктор или специалист-диетолог!/ zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР