Винаги казвам истината. Това заяви кандидатът за кмет на София

...
Винаги казвам истината. Това заяви кандидатът за кмет на София
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Винаги казвам истината

Винаги споделям истината. Това съобщи претендентът за кмет на София на ГЕРБ .

Мисля, че сътрудниците ми ме схващат за какво съм подхванал този ход, съобщи той на въпрос по какъв начин е взел решението  да напусне публицистиката и да се кандидатира за градоначалник.

По думите му един кмет работи с екипа си. Натрупал съм опит през годините, в които съм бил шеф, за това да управлявам хора. Аз съм привикнал да бъда  покрай хората, като кореспондент са усетили  какъв човек съм аз. Винаги съм успявал да печеля хората с моя хъс, посои Хекимян.

На въпрос по какъв начин е спечелил доверието на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Хекимян съобщи: Той би трябвало да отговори за какво е решил да ми гласоподава доверие.

На въпрос пък по какъв начин един публицист се довери на един политик той отговори: Беше значимо да схвана, че ще имам цялостната независимост и че в моите решения няма да има вмешателство.

Когато стана кмет ще разберете кои са моите заместници. Аз ще съм индивидът, от който ще се търси отговорност.

Не съм си приказвал постоянно с господин Борисов, съобщи Хекимян на въпрос какъв брой постоянно се е чувал с господин Борисов.

сега са партията, която за следващ път е спечелила национални избори. С тази си мощ и експертизата, която има в Столична община, ще можем да променим града към по-добро. Нямаше да приема номинацията от друга партия.

„ Борим се за болшинство, с цел да продължи смяната в София. Много неща би трябвало да бъдат довършени, продължени. Не може да се разчита на плаващи болшинства. Ще работим за болшинство, което да поеме цялостната отговорност ”, сподели Хекимян.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР