Винаги говорим за онези зодии, на които им върви в

...
Винаги говорим за онези зодии, на които им върви в
Коментари Харесай

Кои са зодиите, на които не им върви в любовта и защо?

Винаги приказваме за тези зодии, на които им върви в любовта и за тези, които са най-големи късметлии. Но е реалност, че има и хора, които не се усещат толкоз удобно, когато става въпрос за усеща и имат възприятието, че не им върви в любовта.

Днес ще ви представим кои зодии не са особени късметлии, когато става въпрос за обич и на какво се дължи това.

В никакъв случай не значи, че те нямат да срещнат любовта в никакъв случай, само че просто може би изпитват усложнения или се чудят за какво все попадат на несъответствуващи - е, през днешния ден ще разберете по какъв начин да обърнете шанса си.

Овен - всички знаят за пословичния дебелоглав на Овните и той се демонстрира и в любовта и ги спъва много постоянно. Те не отстъпват елементарно, не обичат да вършат взаимни отстъпки и това е най-голяма им спънка по пътя към пълноценната връзка.

Козирог - Козирозите не обичат да демонстрират усеща, само че в това време са доста ревностни и не обичат да разделят това, което считат за свое. Това в множеството случаи нервира хората към тях, тъй като се усещат притиснати.

Везни - те просто в никакъв случай не знаят какво желаят, постоянно са в съмнение и това им изиграва доста неприятна смешка, тъй като хората към тях стартират да губят самообладание и преценят, че не си заслужава да вършат старания за някой, който не демонстрира задоволително предпочитание.

Източник: Edna.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР