Винаги е имало древни документи или други доказателства, доказващи съществуването

...
Винаги е имало древни документи или други доказателства, доказващи съществуването
Коментари Харесай

Историята на двуглавия гигант Кап Дуа все още се крие от учените

Винаги е имало антични документи или други доказателства, доказващи съществуването на великански хора, който в миналото са ходили по Земята. Може би в никакъв случай не сте чували за колоса наименуван Кап Дуа от Патагония.Историята на Кап Дуа, този двуглав великански човек, е потресаваща и на множеството хора е мъчно да повярват.Историята стартира през 1673 година, когато двуглавият колос е хванат от испански моряци на ненаселен остров край Патагония. Гигантът се опитал да избяга,като нападнал няколко индивида само че го застига гибелта, сабя промушена в гърдите.По-късно хората не помнят за историята. Но мнозина имат вяра, че мумията на колоса е пренесена в Англия през 19 век. През 1914 година мумията на Кап Дуа стартира да се излага на показ в ужасния едуардски цирк.

 o1AJ9qDyyJNSpZWhUgGYc3MngFqoAMyYNqwV9ijyqck15fPyp - Историята на двуглавия колос Кап Дуа към момента се крие от учените (видео)
Изложено в продължение на 45 години в Северен Съмърсет, Англия, през 1959 г.тялото на Кап Дуа е продадено на частния колекционер Томас Хауърд.Следват няколко пъти промяна на притежатели и мумията на Кап Дуа е към този момент в Балтимор, Мериленд, в Bob Side Show The Antique Man Ltd, благосъстоятелност на Робърт Гербер и брачната половинка му.
Има още една история за Кап Дуа.Според изказването на Гербер, Кап Дуа в действителност е открит мъртъв на плаж в Парагвай. От гърдите му стърчало голямо копие.Мумифицирана е от жителите на Парагвай (а не Патагония)след което е забелязана от английски капитан на транспортен съд на име Джордж Бикъл,закупена и откарана в музея в Блекпул, Англия и е изложена за няколко години. По-късно мумията е пренесена в Балтимор, Съединени американски щати.

 Робърт Уодлоу
Робърт УодлоуВ доста антични ръкописи се разказват великански хора в предишното,което единствено по себе си потвърждава съществуването на колоси.Най-високият човек на земята, измерен на 27 юни 1940 година, е Робърт Уодлоу и е бил висок 2,72 метра а Кап Дуа е бил висок 3,59 метра.Много водещи учени афишират съществото за машинация и отхвърлят по нататъшни проучвания.Защо?Други изследвайки мумията разясняват,че Кап Дуа не е с човешко ДНК.Независимо дали е гигантско човешко създание или създание не от тази планета, Кап Дуа съществува и се намира в музея в Балтимор а по любопитните,като нас от HiddenTruth чакаме отговори!
Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР