Вили Фуалау, сега 40-годишният, чиято незаконна връзка и брак след

...
Вили Фуалау, сега 40-годишният, чиято незаконна връзка и брак след
Коментари Харесай

Филмът „май декември“ за Мери Кей Летурно „оскърби“ студентския любовник Вили Фуалау

Вили Фуалау, в този момент 40-годишният, чиято противозаконна връзка и брак след присъдата с неговата шеста класен преподавател в интернационалните вести, сподели, че е „ афектиран “ от хитовия филм на Netflix, основан на абсурда от 90-те години.

Въпреки че филмът се отклонява от действителния си аналог, с двойката срещайки се в магазин за домашни любимци, а не в учебно заведение, писателката на „ Май декември “ Сами Бърч цитира случая с Мери Кей Летурно като нейно ентусиазъм за кино лентата от 2023 година, получил утвърждението на критиците, съгласно The ​​Hollywood Reporter.

Letourneau, тогава на 34 години, в началото беше наказана на шест месеца по две обвинявания за обезчестяване на дете втора степен, откакто забременя с детето на тогава 12-годишния Fualaau.

Осъдената изнасилвачка на дете Мери Кей Летурно умря от рак през 2020 година, когато беше на 58 години, оставяйки след себе си 37-годишния си тогава някогашен брачен партньор Вили Фуалаау и двете им дъщери. Джорджия, по-малката щерка, се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР