Виктория Томова не успя да преодолее квалификациите на тенис турнира

...
Виктория Томова не успя да преодолее квалификациите на тенис турнира
Коментари Харесай

Виктория Томова не успя да премине квалификациите в Маями

Виктория Томова не съумя да преодолее квалификациите на тенис шампионата в Маями с награден фонд от 8,8 милиона щатски $. Българката през вчерашния ден записа първата си победа въобще във Флорида, само че във втория съдбоносен кръг за влизане в главната скица тя отстъпи на Виктория Голубич с 2:6 3:6.

Първата ни ракета не откри сили да се опълчи в съвсем нито един миг от срещата на швейцарката. В първия сет Томова се оказа догонваща с два пробива. Впоследствие се разписа в резултата и скоро по-късно се добра до опция да върне един от брейковете си закъснение, само че 116-та в света не разреши това да се случи и затвори сета със извоюван на нула гейм.

Във втората част Голубич с лекост взе задатък от 3:1. Българката сподели известна борбеност в последвалите минути и изравни резултата, само че по-късно не завоюва нито гейм повече и по този начин завърши със загуба опита си да влезе в главната скица на шампионата в Маями.

За топракетата ни остава вярата, че ще може да се включи в главната скица като " щастлива губеща " защото е осма сложена в квалификациите и има отлични шансове да попадне в същинското съревнование, в случай че някоя тенисистка реши да се откаже от присъединяване в последния вероятен миг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР