Виктория Петрова все още изглежда стройна, както винаги. Във фигурата

...
Виктория Петрова все още изглежда стройна, както винаги. Във фигурата
Коментари Харесай

Бременна ли е Виктория Петрова от bTV?

Виктория Петрова към момента наподобява стройна, както постоянно. Във фигурата ѝ не се виждат кой знае какви промени, само че сътрудниците ѝ към този момент я следят с любознание, очаквайки да им заяви по кое време излиза в майчинство. На 30 август звездата от bTV навършва 44 години и в случай че счита да ражда, към този момент ѝ е извънредно време.

Преди към два месеца, както „ Уикенд " писа, че тя е била видяна в една от известните акушеро-гинекологични лечебни заведения в София, където доста дами търсят помощ, когато им е мъчно да забременеят или износят бебетата си. Лечебното заведение е известно и като едно от местата, където се прави инвитро оплождане.

" Дано е за бебе там! Тази жена би трябвало да се възпроизведе! ", разясниха тогава из дамските конгреси. В случай че e забременяла към това свое посещаване в болничното заведение, Вики би трябвало да е в самото начало на щастливото очакване на бебето. Така че не е изненадващо, че по външния ѝ тип не се виждат никакви промени. Тя продължава да върви на работа и да работи със същата сила както преди, без да се оплаква от отмалялост или да търси по-лек режим на натоварване. Колегите ѝ обаче не се изненадват, защото водещата е известна със своя работохолизъм. В нюзрума са сигурни, че тя ще остане на работното си място до последния вероятен миг от бременността, стига това да не заплашва бебето. Виктория в никакъв случай не е бързала да става майка, само че и не е отричала, че ѝ се желае някой ден това да се случи. Тя от години е половинка на някогашния състезателен министър Красен Кралев, който се радва на огромна щерка - Криста.

Понеже има наследница, той не притиска Вики да бърза с раждането. Оставил е това решение в нейните ръце. Досега звездата предпочиташе да преследва триумфи в кариерата и образованието си, вместо да дундурка бебе. Известно е, че тя е най-добре образованата българска водеща. Завършила е „ Философия и история”, „ Журналистика " и „ Право ", а неотдавна учи и " Микробиология ". В същото време е известна със заниманията си по китайски език. Биологичният ѝ часовник обаче тиктака и никой няма да се изненада, в случай че скоро тя разгласи, че ще излезе в майчинство.

Шефът на новините Антон Хекимян към този момент се оглежда за подобаваща наследница на Петрова, настояват осведомени. Но няма да му е елементарно да открие водеща, която може да я конкурира във връзка с професионализъм, хубост, харизма и мощ на екранното наличие. Кастингът ще бъде доста сложен. Говори се, че Хекимян разчитал на работохолизма на Вики. Той се надявал, в случай че тя скоро роди, да остане у дома с бебето единствено няколко месеца, а по-късно да откри бавачка и да се върне в нюзрума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР