Виктория Пенелова блесна с изключителни физически умения по време на

...
Виктория Пенелова блесна с изключителни физически умения по време на
Коментари Харесай

Дива и красива: Бивша гимнастичка е сигурна, че ще спечели Игри на волята 6

Виктория Пенелова блесна с изключителни физически умения по време на кастинг борбите на Игри на волята 5 и водеше Михаела съвсем от самото начало, само че най-после не съумя да я победи.

Тя обаче завоюва сърцата на феновете и почитателите на едноименното риалити. Виктория в действителност е въздушен акробат и някогашна гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра.

Какво показа тя за възприятието да стъпиш на Арената за първи път и има намерение ли да се върне в сезон 6, научете в изявлението, което даде:

ВЪПРОС: Какво не ти доближи в борбата против Михаела?

ОТГОВОР: Това, което не ми доближи в борбата против Михаела е може би малко повече успокоение на Дракона, защото нейното топче стоеше в една позиция, до момента в който моето непрекъснато се шляеше наляво-надясно. Може би това е, което ме спъна.

ВЪПРОС: Засегна ли те това, че Амазонките подкрепяха Михаела?

ОТГОВОР: Това че Амазонките непрекъснато подкрепяха Михаела, по-скоро ме дърпаше напред, в сравнение с обратно, защото за мен това някой различен да има вяра в съперника ми, ми дава повече спортна завист и упоритост да им потвърдя, че те бъркат.

ВЪПРОС: Какво беше възприятието да стъпиш на Арената?

ОТГОВОР: Чувството да стъпя на Арената беше неописуемо и сигурно аз ще желая да се върна в шести сезон, с цел да поправя грешката си.

ВЪПРОС: Ще се запишеш ли още веднъж за присъединяване?

ОТГОВОР: Отново ще се запиша за присъединяване в Игри на волята и този път ще виждам да не бъда с това оранжево екипче, а да бъда от племената.

ВЪПРОС: Смяташ ли, че ще спечелиш?

ОТГОВОР: Ще печеля, да! Със сигурност!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР