Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на Ергенът по bTV,

...
Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на Ергенът по bTV,
Коментари Харесай

Виктория Капитонова ходила на специален секс курс: Беше много забавно, на входа ти дават шампанско!

Виктория Капитонова, която завоюва първи сезон на " Ергенът " по bTV, показа нещо, което сигурно е изчервило мнозина. Инфлуенсърката с манекенски ограничения неотдавна гостува на Цитиридис в bTV дружно с приятелката си Дениз Хайрула.

Виктория призна, че е отишла на профилираното образование по съвет на своя другарка, живееща в Москва, която била обиколила всички сходни курсове в съветската столица. Тя убедила Капитонова също да опитва и по този начин бъдещата победителка в " Ергенът " се отзовала на курс по фелацио.

И защото думата " фелацио " затрудни Виктория, в студиото пред смаяния Цитиридис тя изстреля много по-масово употребяваната в разговорната реч  " свирка ", след което в детайли изясни за курса, който е посещавала, за играчките и лубрикантите, с които всички присъстващи девойки на него опитали. 

Този курс Виктория Капитонова изкарала преди да пристигна в България, където живее към този момент от над 10 години. В родината ни тя приключи и висшето си обучение.

" Приятелката ми, която учеше в Москва бе ходила на над 20 сходни курса, освен за фелацио. Тя ме закара там и беше доста занимателно. На входа ти дават шампанско, с цел да се отпуснеш. Влизаш и виждаш 15...с всевъзможни там лубриканти, презервативи, с които да си играеш. Пред теб има инструктор, която също държи първо да пиеш. Учат те, както би трябвало. Най-важното, което научих, е да не притискам устни и зъби ", изясни отраканата Капитонова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР