Виктория Иванова от арт-школа Колорит“ получи наградата Отличниците на България“

...
Виктория Иванова от арт-школа Колорит“ получи наградата Отличниците на България“
Коментари Харесай

Виктория Иванова от арт школа „Колорит“ получи наградата „Отличниците на България“ в кампания на „24часа“

Виктория Иванова от арт-школа „ Колорит “ получи премията „ Отличниците на България “ в акцията на „ 24часа “ за 2022 година.

Наградата на Виктория бе връчена на тържествената гала в град София от Десислава Тальокова, изпълнителен шеф на фондация „ Америка за България “. Това е шестият випуск с отличници, в който бяха класирани 14 деца-ученици от цяла България.

“24часа “ стартира тази самодейност, с цел да показа на читателите си най-красивите млади мозъци и създатели на България. Най-радостното е, че тази година огромна част от отличниците на България са избрали да продължат да учат в България.

Виктория е на 18 години и се обучавав арт школа „ Колорит “от 2010 година. Носител е на доста влиятелни награди от интернационалните състезания в близо 20 страни. Била е участник в интернационалните арт фестивали и пленери в Португалия, Македония и Румъния.

Само преди дни, тя се завърна като победител в 23-та Международна среща на младежкото изкуство „ ЕВОРА 2022 “ в Португалия, където завоюва Златен орден за цялостното си показване на пленера, Златен орден за творбите си, показани в интернационалния конкурс за рисунка “Евора 2022 “, получи и Специална премия за „ Най-добра творба “ на креативната задача „ Прозорците на Евора “. Вестник „ 24часа “ направи на страниците си изцяло показване на невероятните креативен достижения на надареното плевенско момиче. Нейният арт възпитател Майя Ананиева споделя, че тази премия е сбъдната фантазия, един хубав щрих в креативната биография на креативния им екип. Виктория е абитуриентка. За някои ще бъде изненада, че тя ще кандидатства медицина. Но сигурно ще продължи да бъде креативна персона и да подарява хубост.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР