Виктория и Дейвид Бекъм бяха изключително развълнувани, когато Меси извоюва

...
Виктория и Дейвид Бекъм бяха изключително развълнувани, когато Меси извоюва
Коментари Харесай

Емоции и сълзи: Дейвид Бекъм плаче след гол на Меси, Виктория го прегръща

Виктория и Дейвид Бекъм бяха извънредно разчувствани, когато Меси извоюва успеха на футболния тим на Бекъм Интер Маями с 2:1 против Крус Асул. Това се случи в последната минута на мача за Купата на Лигата в петък вечер.

Виктория изглеждаше необикновено стилна за огромната футболна вечер. Тя беше пременена в моден черен гащеризон с изрязани елементи. По време на напрегнатия мач на стадиона във Флорида Вики добави напълно черния си отбор с изящни обеци на капчици и златен часовник.

Докато позираше за фотоси, някогашната спайска грижовно обви ръце към врата на Дейвид.
" Просто не мога да изразя какъв брой се гордея с Дейвид! Каква нощ в Маями! “
                             

Модната дизайнерка показа изложба от блестящи фотоси на двойката и двете им най-малки деца Круз, на 18 година, и Харпър, на 12 година, по време на мача.

В различен пост в обществените мрежи Виктория, Дейвид и Харпър лъчезарно позираха с приятелката си Ким Кардашиян и сина ѝ Сейнт Уест.

Ким изглеждаше стилна, до момента в който показваше тонизираното си коремче в изрязана бяла тениска и чифт скъсани дънки.
                             

Основателката на SKIMS и риалити звезда добави визията си с привличаща вниманието розова дребна чанта Chanel.

Дейвид и Виктория се щракнаха и с бременната Серена Уилямс, която беше облечена с изрязана тениска и чеп.

Леброн Джеймс не можа да сдържи усмивката си, до момента в който обгръщаше другарски с ръка Дейвид. Баскетболистът изглеждаше извънредно готин в бяла тениска Nike, която съчетаваше с екстравагантна шапка.

Най-големият наследник на Виктория - Бруклин, не участва на мача, защото се любува на слънцето в Сен Тропе, Франция, дружно със брачната половинка си Никола.

По време на футболната среща Дейвид беше доста прочувствен и съвсем се разплака от наслада след победния гол на Меси в продължението на мача при дебюта му.
                             

Меси влезе като запаса в 54-ата минута на мача, с цел да направи първото си присъединяване за тима от МЛС, и го направи запаметяващо се.

В 94-ата минута аржентинецът вкара замайващ директен свободен удар в горния ляв ъгъл, което докара до победа на неговия тим.

Честно казано, незабавно щом вкарах този гол, си помислих: " Така трябваше да приключи всичко ", сподели по-късно Меси в предаването MLS Season Pass на Apple.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР