Виктория Георгиева, редактор и автор в КонсерваторъФейсбукВ момента БНТ излъчва

...
Виктория Георгиева, редактор и автор в КонсерваторъФейсбукВ момента БНТ излъчва
Коментари Харесай

Виктория Георгиева, Консерваторъ: Позор си, "просто Киро"! Позорно беше да отидеш на крака в Македония, позорно беше да говориш за фашистки режим!

Виктория Георгиева, редактор и създател в Консерваторъ
Facebook

В момента Българска национална телевизия излъчва началото на взаимното съвещание на държавните управления на България и РСМ.
Снощи смъкна планувания по стратегия документален филм " Само тъй като бяха българи ", в който се демонстрират изявленията и документи, свързани с всеобщото изтребване на българи от югославските управляващи в Македония. Очевидно е, че някой от върховете на властта се е погрижил това да се случи.
А пък един все по-често изявяващ се по медиите историк, по рождение българин, само че публично работещ към Скопски институт, нощес си разреши да напише, че филмът е: " една боза от истини, полуистини и откровени неистини ". Паралелно с това се похвали, че с OFFNews " стартира и поредност от изявления, отдадени на резултати от взаимния план с института " - разбирайте - българска медия ще пропагандира за македонската позиция. Представяте ли си да се случи противоположното? В македонска медия? Не, нали...Прави сте, не може да се случи...
Позор си, " просто Киро "! Позорно беше да отидеш на крайници в Македония, позорно беше да приказваш за фашистки режим, позорно беше да не посетиш гроба на Гоце Делчев. Позорът продължи и тук - не заведе скъпия ти гостенин при паметника на Самуил, разрешил си си - персонално ти или посредством някой от антуража си да свалиш филм от програмата на публичната телевизия, а през днешния ден продължаваш нататък с измяната. Позор си!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР