Виктория Георгиева, която трябваше да даде тон за песен на

...
Виктория Георгиева, която трябваше да даде тон за песен на
Коментари Харесай

Виктория ще запише нова песен за Евровизия 2021 - slava.bg


Виктория Георгиева, която трябваше да даде звук за ария на тазгодишната Евровизия, удостовери, че ще показа страната ни на състезанието и следващата година. За да се яви на песенната конкуренция обаче тя ще би трябвало да запише нова ария. Това стана ясно, откакто от Европейският съюз за радио и телевизия оповестиха, че няма да позволен участниците да изпълнят към този момент готовите си музикални творби.

„ Според разпоредбите на песенния конкурс Евровизия, съюзът взе решение да не допусне същите песни през 2021 година

„ Участващите малките екрани могат – по тяхна преценка – да решат кой реализатор да изпратят на Евровизия следващата година “, гласи част от изказването на Европейският съюз за радио и телевизия. От там допълват още, че се търсят различни способи, по които да се отдаде справедливо на към този момент основаните песни. „ През идващите месеци ще почетем песните и изпълнителите, които трябваше да се показват тази година в Ротердам на онлайн платформите си “, прибавят още от съюза.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков също беше безапелационен, че Виктория заслужава втори късмет на Евровизия, предава Монитор.

„ Международните реакции от избора на Виктория и на българската ария потвърждават, че тя има място на тази сцена. Надявам се да продължим партньорството си и да представим България през 2021 година “, сподели той.

“Много съм горда, че ще мога да показва България през 2021 година. Решението за анулация на Евровизия беше голям потрес за мен и екипа ми, тъй като работихме доста интензивно по основаването на Tears Getting Sober и по моята подготовка за състезанието, който трябваше да се преведе този май в Ротердам.

Сега ще имам опция да се приготвя още по-добре и през 2021 година да накарам България да се гордее с мен.

Решението обаче е разумно и разбираемо на фона на протичащото се по света. Сега просто не е времето за това. Смятам, с цел да осъществим всички проектите си за бъдещето и страхотните си планове в професионален и персонален проект, първо би трябвало да останем живи и здрави”, изяснява Георгиева.

Българското присъединяване на Евровизия 2021 се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group.

„ Започваме подготовката за 2021 година още от в този момент. Научихме доста през миналите месеци и започваме акцията си за идващото издание на Евровизия още по-целенасочени “, разяснява и Геновева Христова, изпълнителен продуцент от страна на Ligna Group.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР