Виктория Георгиева, която ни класира на 11 място на финала

...
Виктория Георгиева, която ни класира на 11 място на финала
Коментари Харесай

Виктория Георгиева: Евровизия е най-големият ми успех дотук

Виктория Георгиева, която ни класира на 11 място на финала на 65-ото юбилейно издание на едноименния конкурс „ Евровизия “ беше в, с цел да ни опише за страстите, конкуренцията и какво остана стрито за феновете.

Мина към този момент повече от седмица от финала на състезанието, каква е страстта ти в този момент и каква е равносметката ти? Доволна ли си от представянето си?
Все още ме държи страстта от състезанието, непрекъснато виждам клипчета, дори си пуснах финала още веднъж да го виждам. Няма по какъв начин да ти мине бързо, тъй като ние работихме 2 години за този миг и беше доста вълнуващо цялото прекарване. Равносметката е, че аз доста се гордея със себе си и това, което направихме с екипа, доста се потрудихме, доста неща научихме и това ни даде доста опит и страсти.
Пандемията и анулацията на Евровизия отрази ли се на подготовката ти?
Отрази се на творчеството ми, тъй като бяхме затворени у дома, не можехме да се виждаме с хора, трябваше да работим онлайн, което го правеше много по-трудно. Нямах доста креативна независимост да се развъртвам, само че в това време оказа помощ да си завърша първия албум, който изкарах преди няколко месеца. Сега към този момент се разпускат ограниченията и ще мога да работя повече.

Заради ковид тази година състезанието имаше повече ограничавания и участниците не можеха да поддържат връзка свободно между тях. Това подейства ли отрицателно?
Не можехме да се срещнем и опознаем с другите делегации, само че не повлия на присъединяване, тъй като всеки беше замислен да се оправи добре.
За какво мислеше по време на осъществяването си на финала?
Фокусът ми беше напълно в песента и страстта, която желая да предам на хората. Мислех си за фамилията и околните ми. Това ми беше мотивацията – да се показва добре и да показва и България, тъй като доста българи от целия свят ме гледат и поддържат. Няма по какъв начин да ги предам.
 Евровизия 2021: Виктория Георгиева се класира на 11 място (ВИДЕО) Евровизия 2021: Виктория Георгиева се класира на 11 място (ВИДЕО)
Песента на Виктория Георгиева " Growing Up Is Getting Old " остана на 11 място на тазгодишната Евровизия, като неизвестно по каква логичност н...
На сцената излезе със фотография на татко ти, това даде ли ти мощ и сила и по какъв начин е той сега?
Баща ми не е добре, само че аз не изгубвам вяра. Ако го направя, той напълно се отчае. Снимката на татко ми даде доста мощ. Имаше жури финали, които не се излъчваха, и всякога преди да изляза на сцената се събирахме с екипа, всички в кръг, слагахме фотографията по средата и всички си отдавахме силата на нея или пък назад към нас. Беше доста прочувствено и персонално всякога, тъй като имахме цел, имахме какво да кажем и създадем. Беше незабравимо, не бих заменила тези моменти за нищо на света.

Кой беше твоят персонален любимец от останалите участници?
Моите фаворите бяха 4 – Италия, Франция, Швейцария и Португалия, за мен те бяха най-различните музикални попълнения тази година.
 НА ЖИВО: Финалът на Евровизия 2021 (ВИДЕО) НА ЖИВО: Финалът на Евровизия 2021 (ВИДЕО)
Големият край на " Евровизия " 2021 към този момент стартира. Предстои осъществяването на българската ария - Виктория Георгиева ще се бори за триумф с...
От няколко години залагаме по-скоро на балади на българското показване в Евровизия, в сравнение с динамични песни, какъвто беше образецът на Италия, която завоюва. Кой е по-правилният метод, съгласно теб?
Изборът на ария доста зависи от годината на присъединяване. Ако бяхме взели участие предходната година може би щяхме да имаме по-голям триумф, защото нямаше пандемия и толкоз доста премеждия по света и всички тези динамични песни трябваше да се забавят. Докато тази година нещата се обърнаха, тъй като хората евентуално са имали потребност от нещо по-непретенциозно, динамично, елементарно смилаемо и леко като обръщение, тъй като доста хора не желаят да се връщат обратно към пандемията.

Има ли нещо, за което съжаляваш?
Не скърбя за нищо, като актьор заставам зад избора си на ария, тъй като моментите, които претърпях там, нямаше да ми се случат с друга ария. Те са доста значими за мен и за моето израстване като персона и актьор. Разбира се, постоянно има какво да се научи, взели сме си поуките и сме си научили уроците кое е можело да бъде по-добре.
 Вижте невероятното осъществяване на Виктория, което я прати на финала на Евровизия (ВИДЕО) Вижте невероятното осъществяване на Виктория, което я прати на финала на Евровизия (ВИДЕО)
България е на край на Евровизия! Виктория Георгиева класира страната ни за главната конкуренция в събота и ще се бори за кристалния ми...
Британската преса те дефинира като най-добре облеченият участник в Евровизия, в това време доста хора те подлагаха на критика точно за облеклата. Как го одобри и удобно ли се усещаше в облеклата си?
Аз се усещах супер. За мен комфортът постоянно е преди всичко. Всеки човек е друг, аз желаех да бъда семпла и друга. Това облекло сега на запад е доста съвременно и доста стилисти и дизайнери ме поздравиха, че съм се облякла по този метод. Критика постоянно ще има, няма по какъв начин да се хареса на всички. Евровизия е много пищен конкурс и хората се обличат доста шикозно – с пайети, рокли, камъни, даже мъжете. И когато излезеш с костюм като моя, несъмнено се отличаваш и на хората им прави усещане, тъй като е доста друго. Но това беше моята цел.

Как ти се отразява славата?
Аз съм си аз, същият човек. Добре ми се отразява, само че има още доста какво да направя, с цел да стигна до славата. Сега е още интервал, в който би трябвало доста да работя и да се построявам като актьор и човек.
 Виктория Георгиева се класира на финала на Евровизия (ВИДЕО) Виктория Георгиева се класира на финала на Евровизия (ВИДЕО)
Виктория Георгиева, която показва България на тазгодишната Евровизия, ще пее и на финала на песенния конкурс. Тя се класира измежду 10-т...
Кой е най-големият си триумф досега?
Евровизия сигурно е най-големият ми триумф. Това е сцена, на която в никакъв случай не съм излизала. Мислех си, че съм подготвена, само че когато отидох там си беше малко страшничко, въпреки че аз се почувствах доста добре на сцената, все едно съм пяла там цялостен живот, което беше доста необичайно чувство. Мислех си, че ще ме е боязън да изляза. Другият ми триумф е, че взех решение сама да потегли по път, който не е елементарен, популярност Богу имам продуцент и страховит екип зад себе си, които доста ми оказват помощ и без тях нямаше да съм, където съм сега. Предполагам, че предстоят и още, всички се борим за това, в този момент се единствено началото.
Докъде се простират фантазиите ти? Какво още искаш да постигнеш?
Професионално моята фантазия от 12 годишна е да се прочуя в целия свят и то не е от егоистична позиция, а по-скоро от позиция на творчество – какво може да се даде на хората като обръщение и най-много да съм български актьор, който е направил нещо огромно в целия свят.
Интервю на Габриела Андреева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР