Виктория Бекъм се присъединява към дългия списък от известни личности,

...
Виктория Бекъм се присъединява към дългия списък от известни личности,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм се включва в борбата срещу COVID-191 - slava.bg

Виктория Бекъм се причислява към дългия лист от известни персони, които подаряват средства по време на пандемията от ковид. Дизайнерката съобщи, че ще отделя по 20% от всяка продажба на облекла и козметични артикули от марките „ Victoria Beckham “ и „ Victoria Beckham Beauty “.

Средствата ще отидат при хранителни банки, които оказват помощ на нуждаещите се. Въпреки че брачната половинка на Дейвид Бекъм беше принудена да затвори магазин в Лондон поради ковид, тя не стопира да подарява. Бившата изпълнителка от Spice Girls обаче продължава да извършва поръчки онлайн, което се явява като избавителен пояс за нейните чиновници.

Г-жа Бекъм ще подкрепи хранителни банки във Англия и Америка. В изказване, оповестено на нейния уеб страница, Виктория написа, че в този момент е значимо всички ние да бъдем обединени и да си оказваме помощ. Тя изрази благодарности към медицинските служащи и лекарите, които са на първа линия и всеки ден се борят със болестта от COVID-19.

Дизайнерката добави, че всеки дарен $ на организацията „ Feeding America “ обезпечава хранения за 10 индивида, а всеки 10 паунда дават сигурността на едно семейство, че няма да си легне гладно.

В момента Виктория Бекъм работи от у дома, където е сложена в домашна изолираност дружно със фамилията си. Единствено Бруклин Бекъм е в Съединени американски щати, където живее дружно с приятелката си Никола Пелтц.

Дейвид, Харпър, Ромео и Круз Бекъм се включиха преди няколко дни в националното ръкопляскане, с което показват поддръжката си към медиците, които се борят с ковид.

Снимка: Getty
Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР