Виктория Бекъм се оказа в болница заради предозиране с ....

...
Виктория Бекъм се оказа в болница заради предозиране с ....
Коментари Харесай

Защо Вики Бекъм влезе в болница заради риба тон - отровна ли е наистина - slava.bg

Виктория Бекъм се оказа в болница поради предозиране с.... риба звук. Не е смешно - стилната диета, която постанова човек да се храни стремително с този морски жител е в действителност рискова, а ние ще разбираем за какво. Причината е, че като всички огромни риби, имат огромни натрупвания от олово в кръвта и органите си, а това е разследване от замърсяването на океаните, изключително Тихия и Индийския, миещи крайбрежията на Азия, където екосъзнанието не е на високо равнище. Според проучванията на китайските учени провинен е планктонът, който разнася замърсяванията, които нарастват, а тонът го гълтам. Освен олово, огромните риби се натъпкват и с доста други и то от ден на ден тежки метали. Освен това се нагълтват и с пластмасови частици, които попаднали през рибата в нашите организми са и канцерогенни.
Какви са нашите рекомендации в днешния лайфхак, като имаме поради, че през зимата мнозина обичат да хапват пица, паста, салата с риба звук или я избират като сходна, само че по-евтина от по този начин известната сьомга, която в последно време и не се употребява с доста добра популярност заради поредност разкрития?
Първо, гледайте опаковката и търсете на етикета страната на генезис на продукта. Не, че на това може да се има 100% доверие, защото от много време китайците купуват компании на Стария континент поради надписа "произведено в Европейски Съюз ", който европотребителите избират пред "произведено в Китай ". Все отново, отбягвайте страни от Югоизточна Азия като генезис на тона. В развъдниците в Адриатика, изключително в Хърватия да вземем за пример, качеството на рибата и замърсяването й е несравнимо по-малко, защото тя не плава свободно и може да се управлява съставът на водата, в която пораства. Парадоксално е, че за първи път ви предлагаме питомното пред дивото като храна, само че здравето е на първо място.
Второ, в случай че ядете звук повече от един път на седмица, ограничете се до два пъти в доста дребни количества - "за лукс ", както се споделяше на времето - като украса на ядене, а не като съществена негова съставна част. На мода е да вземем за пример салата с каперси, авокадо, грах - замразеният е по-малко рисков от истинския, моркови и звук, към която можете да добавите и майонеза с предизвестието какъв брой натрупвания на мазнини води този апетитен сос.
Трето, втори абсурден коментар от вида - по-добре по-малко непринуденост, е обвързван с лайфхака да препочитате консерви пред риба натюр, когато си набавяте породата звук. Причината е, че от една страна в кенчетата има от 50 до 75% от нея, другото са всевъзможни добавки. От друга страна, продуктът минава при консервирането какви ли не обработки, които - в случай че не убиват до дъно нездравословното, отстраняват 99% от риска. Вярно е, че в това време при процеса на обработване се губят много от белтъците и потребните омега 3, само че към този момент сме се разбрали - употребяваме тона не за главно ядене, а за овкусяваща добавка, нали по този начин!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР