Виктория Бекъм сътвори възможно най-сухарския поздрав за рожден ден на

...
Виктория Бекъм сътвори възможно най-сухарския поздрав за рожден ден на
Коментари Харесай

Не ѝ се получи: Виктория Бекъм с най-сухарския поздрав за ро...


Виктория Бекъм сътвори допустимо най-сухарския привет за рожден ден на света. Получателката на това съвсем присмехулно известие бе не коя да е, а прясната ѝ снаха – Никола Пелц. Неслучайно в стилните среди настойчиво се приказва, че връзките им са извънредно смразени, написа Lifestyle.bg. Рожденият ден на снахата бе превъзходен мотив двете да затоплят фамилните си връзки, единствено че Виктория Бекъм нещо не съумя да сполучи в начинанието.



Вероятно в опит да се покаже като положителната свекърва тя поздрави Никола. Проблемът обаче е, че общата им фотография в обществените мрежи бе съпроводена от допустимо най-кратката и безлична честитка. Пош Спайс очевидно се надява на празника си Пелц просто да има прелестен ден. Съпругата на Бруклин, от своя страна, не пропусна да отговори, като резервира хладния звук. Обикновена признателност бе отговорът на ненадейно студения привет.

 



Така най-известните снаха и свекърва в света затвърдиха усещането, което се носи в последните месеци за фамилията. Виктория Бекъм не си прави да труда да почете натрапницата в дома си даже на рождения ѝ ден. И въпреки Никола да е обичаната жена в живота на първородния ѝ наследник, това очевидно не е задоволително. Младите се венчаха относително скоро и сякаш резервират положителни връзки с Дейвид Бекъм и жена му. Предвид сухарското осъществяване на Вики обаче към този момент и доброжелателите не им се връзват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР