Виктория Бекъм прави всичко със стил, включително и тренировките си.

...
Виктория Бекъм прави всичко със стил, включително и тренировките си.
Коментари Харесай

Виктория тича по рокля и токчета

Виктория Бекъм прави всичко със жанр, в това число и тренировките си. Половинката на Дейвид качи в профила си в Instagram селфи, на което тича на бягаща пътека в рокля, слънчеви очила и токчета.

43-годишната някогашна спайска театралничи в дреха от есенната си тазгодишна сбирка и виненочервени боти на тъничък ток, а мотивът за селфито наподобява е партньорството ѝ с Reebok, което разгласи по-рано през миналата седмица, защото спортният апарат е брандиран с името на марката. Не е ясно тъкмо какво ще прави за лейбъла дизайнерката, само че евентуално ще е нещо спортно-елегантно, което е специалитетът на Виктория.

Наскоро госпожа Бекъм разяснява последната си сбирка пред ETonline по следния метод: „ Знаете ли, всичко стартира с концепцията за женската мощ. В началото достигах дамите посредством музиката, в този момент го върша посредством хубостта. Мога да го върша с модата. Аз съм момиче, обичам дамите. Научих толкоз доста от наличието си на аления килим и снимането на фотосесии. Научих доста трикове – и в облеклото, и в грима – и желая да ги споделя с другите дами. И знаете ли, в случай че съумея да споделя наученото, ще е ужасно “.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР