Виктория Бекъм е по-скоро спортна подправка, отколкото изискана подправка тези

...
Виктория Бекъм е по-скоро спортна подправка, отколкото изискана подправка тези
Коментари Харесай

Виктория Бекъм зашеметява в бански костюм, докато споделя невероятно важно послание за здравето

Виктория Бекъм е по-скоро спортна фалшификация, в сравнение с изискана фалшификация тези дни с помощта на най-новото си крайбрежно облекло.

Певица, трансформирала се в дизайнер, която един път сподели, че „ по-скоро би умряла “, в сравнение с да носи Crocs, не просто носи бейзболни шапки, модницата наказа личните си шапки с марка VB! В обществените медии в сряда 49-годишната майка на четири деца сподели новата си шапка, до момента в който споделя значимо известие с почитатели.

Позирайки край морето, евентуално на нейния и новия транспортен съд на Дейвид Бекъм за 16 милиона английски лири, Виктория носеше блестящо синьо горнище с банел и резервира по-голямата част от лицето си, покрито с елементарна черна бейзболна шапка. „ Защитата от слънцето е всичко “, сподели Пош на своите почитатели в Instagram, до момента в който надписваше изображението.

„ Ето за какво не мога да се наситя на моите изключителни шапки с лого на VB “, продължи тя. „ Налично в този момент! Целувки xx. “ Шапките се продават на дребно на уеб страницата на Victoria's line за £110 и се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР