Виктория Бекъм е била принудена да изведе 12-годишната си дъщеря

...
Виктория Бекъм е била принудена да изведе 12-годишната си дъщеря
Коментари Харесай

Виктория Бекъм избяга с дъщеря си от кървав бой в ресторант в Маями

Виктория Бекъм е била принудена да изведе 12-годишната си щерка Харпър Севън Бекъм от първокласен ресторант, откакто избухнал нечовечен пердах.

Victoria Beckham, daughter Harper flee Miami restaurant after bloody fight breaks out over Lionel Messi selfie
— Page Six (@PageSix)
Дуото майка-дъщеря вечеряло в " Gekko " в Маями дружно с Дейвид Бекъм, Лионел Меси и брачната половинка му Антонела Рокуцо. Наложило се е обаче да излязат небрежно от заведението, когато вследствие на жестока препирня един човек е бил оцапан с кръв. Боят избухнал в ресторанта, който е благосъстоятелност на рапъра Бад Бъни, в петък вечерта, откакто защитата реагирала на клиент, който съгласно тях се опитвал да снима Меси. Пострадалият е отрекъл това.

Victoria Beckham drags daughter Harper away from bloody fight at Miami restaurant
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb)
Виктория незабавно е реагирала и е извела щерка си от ресторанта. Двойката се насочила към джип с защита, който чакал извън.

Във видеозаписа на багра се вижда по какъв начин оцапан с кръв мъж демонстрира пострадванията си пред " Gekko ". На назад във времето една жена крещи: " Той е фамилен човек, чества 21-ия рожден ден на щерка си " .

Съобщава се, че чиновниците по сигурността неправилно са помислили, че приятелят на мъжа се пробва да направи фотоси на известното празненство, преди да го изхвърлят и да го атакуван. Обяснявайки своята версия за случилото се, потърпевшият съобщи, че приятелят му в действителност се е опитвал да направи фотография на личното си семейство. На фрагментите той твърди, че: " Те се нахвърлиха върху нас, изритаха ме и ме удариха в лицето. Само тъй като моето момче се опитваше да се снима с жена си, не с Бекъм или Меси, нищо. Това беше нещо фамилно. "

Източник, непосредствен до Бекъм, съобщи пред Daily Mail, че фамилията е имало " страхотна вечер " и е схванало за кървавата свада едвам на идващия ден.
               

Виктория е споделила няколко фотоси от вечерта в Instagram, като е написала: " ОБИЧАМ МАЯМИ!!! Толкова доста се забавлявах нощес!! Целувки @davidbeckham @antonelaroccuzzo @leomessi xxxx. " В други изявления, публикувани в обществените мрежи, Лионел и Антонела се виждат да танцуват в ресторанта.

Антонела също по този начин споделя фотоси от заведението. 35-годишната Антонела разгласява свои фотоси с Виктория, преди да показа фотоси, на които танцува до Лионел.
               

Той свети с усмивка пред камерата, до момента в който се любува на нощта си. Лионел и Давид се насочиха към Маями в петък вечер, с цел да отпразнуват успеха с 4:0 над ФК Шарлът в шампионата за Купата на Лигата. Съпругите им се включиха в празненството дружно с другите две футболни звезди на Маями - Серхио Бускетс и Жорди Алба. Меси вкара осмия си гол в Маями в едвам петото си присъединяване за новия си тим, откакто напусна френския клуб ПСЖ през юни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР