Виктория Азаренка в ранните часове на днешния ден излезе за

...
Виктория Азаренка в ранните часове на днешния ден излезе за
Коментари Харесай

Индиън Уелс: Азаренка с успешен старт; Анисимова пропусна 4 мачбола и се отказа

Виктория Азаренка в ранните часове на днешния ден излезе за първия си дуел от конкуренцията в Индиън Уелс, където е двукратна шампионка и финалистка от предходната година. Съперничката ѝ на старта беше,,щастливата губеща " Астра Шарма, с която белоруската състезателка не срещна проблеми и се оправи безупречно в хода на мача, с цел да завоюва след 6:3 7:5. За Вика следва тежък конфликт с Елена Рибакина в идната фаза на конкуренцията.

Световната номер 15 започва мощно, като още в самото начало си обезпечи пробив задатък, но от него последва мигновен рибрейк, с цел да се резервира равенството. Азаренка не сведе глава, продължи да натиска на ретур в търсене на нов брейк и се оправи, пробивайки в шестия гейм, което пък от своя страна се оказа премного, с цел да запише откриващия сет на сметката си.

Втората част ни донесе голям брой вдъхновяващи моменти, откакто станахме очевидци на съществено количество пробиви, отишли в двете направления на корта. Двукратната шампионка от Шлема на няколко пъти изпусна преднината си, само че това по никакъв метод не ѝ повлия душевен, тя продължи да тормози противничката си при ретур, което ѝ разреши да сервира за продобиване на дуела. Безупречен сервис гейм на Азаренка донесе крайния триумф, който се явява първи за белоруската тенисистка по пътя към трета купа от конкуренцията в Калифорния.

Winning again
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР