Виктория Азаренка не е единствената състезателка в WTA Тура, която

...
Виктория Азаренка не е единствената състезателка в WTA Тура, която
Коментари Харесай

Приятна изненада: 5-годишният син на Азаренка взе участие в пресконференцията ѝ

Виктория Азаренка не е единствената състезателка в WTA Тура, която отвън игрището е и майка. Децата на професионалните спортисти неведнъж обачи се усещат подценени поради прекомерно натоварения график на родителите си, само че казусът с Азаренка надалеч не е подобен.

През вчерашния ден Вика изненада прелестно публицистите по време на конференцията си, тъй като пред камерите в Мелбърн Парк тя застана дружно с Лео - своя петгодишен наследник. Малкият Лео освен способства към атмосферата на конференцията, само че и даже се трансформира в същинска звезда. Той разяснява успеха на своята майка над Елина Свитолина и дефинира нейната игра денем като страхотна, само че не проговори повече, отстъпвайки думата на класиралата се за осминафиналите Азаренка.

Q: Leo? How did mummy play today?

Leo: Awesome.
— José Morgado (@josemorgado)
Лео безусловно прави своите първи стъпки на тенис корта. Той е неразделно до майка си през огромна част от годината, а двамата постоянно разгласяват фрагменти от своето натоварено, само че все пак занимателно всекидневие. Петгодишното дете даже от време на време се трансформира в спаринг сътрудник на своята майка, само че отсъства публична информация той да тренира интензивно и да се готви да тръгне по стъпките на някогашната шампионка от Големия шлем.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР