Виктор Стоянов търпя, търпя, пък го удари на секс мухабети! „Ергенът“

...
Виктор Стоянов търпя, търпя, пък го удари на секс мухабети!
„Ергенът“
Коментари Харесай

На Виктор Стоянов му омръзна да кара на „ръчна“: Виж как се разгони!

Виктор Стоянов понасям, понасям, пък го удари на секс мухабети!
„Ергенът“ Виктор Стоянов очевидно се поизмори да приказва за „птички, цветенца и пчелички“, да се усмихва добродушно и разбиращо, и да кима пред участничките: „Ау, какъв брой благо!“. От всичко обаче, очевидно най-вече му е омръзнало да я кара на „ръчна“, та нощес не се сдържа и сподели, че се е разгонил крепко.
 Виктор Стоянов
Виктор Стоянов крепко напращя след месеци в уединение

Зрителите останаха в ступор от обрата в държанието му. Изведнъж общителният и моден благородник се трансформира в наедрял нерез и непосредствено стартира да приказва с девойките за секс. Особено пък с тези, които са му фаворитки като Александра Гърдева.

Той я подхвана незабавно, откакто я изведе в градината за къса среща. Виктор попита Алекс непосредствено какво харесва в секса и по какъв начин обича да го прави. В първия момент тя се втрещи и личеше, че се тормози. Но след това, очевидно, с цел да не я намерения за задръстена и скучна, отвърна: „Любимият ми филм е „50 нюанса сиво“, нещата там са тъкмо като за мен“.

Тези й думи несъмнено подействаха много горещо на Стоянов, чиито взор издаваше, че има копнеж да я оправи още там, на пейката. Разбира се, сдържа се и на собствен ред призна, че не си пада по уговорения секс, по планувания. Харесвало му да се отдаде на моментната пристрастеност, даже и тя да е на стълбите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР