Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България

...
Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България
Коментари Харесай

Виктор Стоянов: Пишат ми по 200 жени на ден

Виктор Стоянов безспорно е най-желаният и издирван мъж в България към днешна дата. Все отново, той е в основната роля в сантименталното риалити предаване " Ергенът ", а по всичко проличава, че даже след предаването любовният му статут е неизменен.

Виктор се занимава с фитнес професионално и споделя, че спортът постоянно е бил част от живота му. Завършва спортно учебно заведение и продължава образованието си в НСА, а едвам 16-годишен става част от националния тим по академично гребане. Има голям брой трофеи, бил е нееднократен републикански първенец.

В скорошно изявление той споделя за предизвикването, пред което се е изправил, приемайки да влезе в ролята на „ Ергенът”. Снимките са били извънредно тежки, постоянно до 3 сутринта, 6 дни в седмицата. Понякога се е чувствал и уединен, защото неговата къща е била на 30км от имението на девойките, не е имал нито телефон, нито компютър, написа iwoman.bg.

Макар Виктор в никакъв случай да не се е оплаквал от липса на женско внимание, в този момент то просто извира от всички направления.

„ Парадоксът, е че доста от дамите, които ми пишат, показват негативно мнение за участничките в предаването – по какъв начин не било женствено тяхното държание, дамата трябвало да бъде ухажвана и така нататък И по-късно те вършат тъкмо това – стартират да ме смъкват. Станаха доста настъпателни. Не имам вяра, че всички толкоз ме харесват, а им харесва концепцията, че съм известен. Интересът в действителност е голям. Вечер, когато се прибера, имам по 180-200 известия. Опитвам да се отговоря на всички, благодаря им за комплиментите, само че те по-късно вземат решение, че към този момент можем да си пишем на дневна база. Има и доста известия, на които не давам отговор – тези, които нямат текст даже, единствено фотоси с недостиг на облекла. Драстични ограничения да се откроят от останалите, само че не е това методът, въпреки и да е много самоуверено. Не знам по какъв начин може да пратиш нещо такова на човек, който не познаваш.”



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР