Виктор Соколов, командирът на руския Черноморски флот и един от

...
Виктор Соколов, командирът на руския Черноморски флот и един от
Коментари Харесай

Москва показа жив командващия Черноморския флот

Виктор Соколов, командирът на съветския Черноморски флот и един от най-старшите офицери на съветския флот, беше сниман да участва на видеоконференция във вторник, ден откакто украинските специфични сили оповестиха, че са го умъртвили, заяви " Ройтерс ".

На фотография и видео, публикувани от съветското министерство на защитата, Соколов е показан участващ във видеоконференция с министъра на защитата Сергей Шойгу и други висши адмирали и началници на армията, съобщи Българска телеграфна агенция и Дневник.

Специалните елементи на Украйна оповестиха в понеделник, че са умъртвили Соколов, московски топ адмирал в Крим, дружно с 33 други офицери при ракетна офанзива предходната седмица против щаба на съветския Черноморски флот в пристанището на Севастопол.

Украйна разгласи командващия Черноморския флот на Русия за погубен при удара в Севастопол

Във видеото, публикувано от министерството и излъчено по държавната телевизия, Шойгу споделя, че повече от 17 хиляди украински бойци са били убити през септември и че повече от 2700 оръжия, в това число седем американски бойни машини " Брадли ", са били унищожени.

" Украинските въоръжени сили търпят съществени загуби по цялата линия на фронта ", споделя Шойгу и прибавя, че украинското контранастъпление към този момент не е дало резултати.

 

" Съединените щати и техните съдружници не престават да въоръжават въоръжените сили на Украйна, а режимът в Киев хвърля необучени бойци в безсмислени офанзиви ", декларира военният министър, представен от " Ройтерс ".

Малко преди обявата на фотографията и видеото представителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли да разяснява изказванието на Украйна за удара по Севастопол на 22 септември.

 

Киев ускори офанзивите в Черно море и Крим, до момента в който украинските сили не престават четвърти месец с контранастъплението си в източните и южните елементи на страната, с цел да си върнат окупираната от Русия територия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР