ВиК авария спря движението и в двете посоки по бул.

...
ВиК авария спря движението и в двете посоки по бул.
Коментари Харесай

ВиК авария доблокира булевард в Пловдив, затвориха още един участък

ВиК повреда спря придвижването и в двете направления по бул. „ Дунав ” в сектора сред бул. „ Васил Априлов ” и ул. „ Победа ”, предизвестяват от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза ”.

Причината е повреда на тръбопровод. Работи се по нейното премахване, след което пътят ще бъде отворен.

Междувременно от общинското дружество " Организация и надзор на превоза ” показват, че кръговото кръстовище на бул. „ Дунав ” и „ Цар Борис III Обединител ” се затваря за придвижване през днешния ден, с цел да бъде асфалтирано. Това постанова смяна в маршрута на рейсовете по линия №16 от градския превоз.

В посока към квартал „ Гагарин ” те няма да завиват наляво по бул. „ Цар Борис III Обединител ”, а не престават напряко по бул. „ България ” до кръговото с бул. „ Северен ”, където вършат противоположен завой,  след това завиват надясно по ул. „ Огражден ” и не престават по маршрута, одобрен с общинската транспортна скица.

В противоположна посока маршрутът не се трансформира.Очаква се придвижването на кръговото да бъде пуснато на следващия ден, а асфалтирането на бул. „ Дунав ” да продължи в посока към ул. „ Васил Левски ”.   

Кадри: Дж. Павлова

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР