Вижте текста на тази изключително силна молитва, която носи успех

...
Вижте текста на тази изключително силна молитва, която носи успех
Коментари Харесай

Супер силна молитва за успех към Свети Спиридон, която помага на всеки

Вижте текста на тази извънредно мощна молитва, която носи триумф във всяка къща. Тя е отправена към Свети Спиридон и съумява да помогне на всеки, който изрича думите й с религия и примирение:
„ Богоносни отче наш Спиридоне, чудноват светител на вселената и съжител на ангелите, през днешния ден цялата черква се прекланя пред тебе и проси твоето покровителство пред Бога. Ти си изпитал насладите и тежестите на фамилните грижи, в труд, бдение и молитва е минал целият ти живот. Над тебе несметно се изля Божията берекет, която от немощни индивиди прави велики чудотворци и проповедници.

От елементарен овчар и земеделец Бог те взе и направи овчар на християните. Защото душа, която изобилства от добродетели, Бог прави Свой дом и посредством нея просветва като величие, което се слага на високо, с цел да свети на всички. Ти, Пастирю положителни, беше мирен като Давид, сърдечно чист като Яков, страннолюбив като Авраам и филантроп по образеца на Спасителя. Затова народът те обикна, а Господ ти даде силата на Дух Светий, с цел да вършиш чудеса. Твоята молитва е била бърза като гръмотевица и застъпничеството ти – несъмнено, тъй като Бог е бил с тебе.

Сега ти стоиш пред Бога измежду ангелите и всички праведници. Ние старателно те молим: закриляй тези Божии раби (имената), които чакат твоята милваща бащинска отбрана. Простри ръката си и нахрани душите ни, резервира нашите фамилии от раздори и неразбирателства, благослови нашите всекидневни писания и отговорности, подари здраве на душите и телата ни, упътвай ни да растем в добродетелите, които ти си вградил в характера си, с цел да поживеем спокоен и непогрешим живот под покрова на Светата Единосъщна и Неразделна Троица и популяризираме дружно със всички светии Отца и Сина и Светаго Духа в този момент и постоянно и во веки веков. Амин! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР