Вижте подробностиПари Сен Жермен направи паметен обрат в своята история,

...
Вижте подробностиПари Сен Жермен направи паметен обрат в своята история,
Коментари Харесай

ПСЖ разгроми Барса в Испания - 4:1

Вижте детайлности

Пари Сен Жермен направи незабравим поврат в своята история, побеждавайки с 4:1 като посетител Барселона на „ Луис Компанис “ в четвъртфиналния мач реванш от Шампионска лига. По този метод парижани се класираха за полуфинала на шампионата с общ резултат 6:4.

Мачът стартира доста добре за Барселона с гол на Рафиня в самото начало на мача, само че аленият картон на Роналд Араухо в 29-ата минута обърна развоя на събитията.

Барселона поведе с 1:0 против Пари Сен Жермен в 12-ата минута. Ламин Ямал проби отдясно, преодоля Нуно Мендеш, влезе в наказателното поле на Пари Сен Жермен, след което подаде към Рафиня, който съумя да изпревари Ашраф Хакими и от близко вкара във вратата на Джанлуиджи Донарума. 

Барселона направи доста сериозен пропуск в 20-ата минута. Рафиня проби по левия фланг и центрира в наказателното поле на ПСЖ, където Левандовски овладя топката с тил към вратата, след което се обърна и стреля с доста мощ, само че неопределено в навън. 

Марк-Андре тер Стеген направи основно избавяне в 28-ата минута. Брадли Баркола подаде към Килиан Мбапе, който този път бе изтърван в наказателното поле на Барселона и стреля, само че Тер Стеген плонжира и съумя да избие в корнер. 

След осъществяването на ъгловия удар Роналд Араухо не съумя да почисти добре топката, а Килиан Мбапе стреля с глава, само че Жул Кунде съумя да почисти. 

Роналд Араухо бе изпъден с пряк червен картон в 29-ата минута. Уругвайският бранител извърши нарушаване против Брадли Баркола, който излизаше самичък против Марк-Андре тер Стеген в наказателното поле на Барселона. Съдията Ищван Ковач изгони с пряк червен картон Араухо. 

Усман Дембеле стреля от директния свободен удар в 33-ата минута, само че прати топката над напречната греда в навън. 

Иниго Мартинес влезе в игра в 34-ата минута на мястото на Ламин Ямал. 

Пари Сен Жермен съумя да изравни резултата в 40-ата минута. Витиня подаде към Брадли Баркола, който центрира остро в наказателното поле на домакините. Килиан Мбапе не съумя да засече топката, само че това стори Усман Дембеле, който този път изпревари Жоао Кансело и вкара по хубав метод топката във вратата на Марк-Андре тер Стеген. 

Брадли Баркола направи добър пробив в 45-ата минута, който бе приключен с удар, само че настрана от вратата на Тер Стеген. 

В третата минута на добавеното време на първата част Усман Дембеле получи добър пас, след което стреля непосредствено от въздуха, само че на сантиметри настрана от десния непряк дирек на вратата на Тер Стеген.  

Ашраф Хакими насочи доста подъл удар в 49-ата минута, Тер Стеген съумя да ръка да избие в корнер. След осъществяването на ъгловия удар Баркола стреля, само че не съумя да нанесе добър удар и Тер Стеген избави. 

Пари Сен Жермен направи доста огромен пропуск в 52-ата минута. Мбапе пусна отличен пас към Фабиан Руис, който изскочи на отлична позиция в наказателното поле на Барселона, само че стреля настрана от левия непряк дирек на вратата на Тер Стеген. 

Пари Сен Жермен реализира цялостен поврат в 54-ата минута. Гостите извършиха късо корнер, Хакими подаде към Витиня, който от към 20 метра стреля, пращайки доста точно топката в долния десен ъгъл на вратата на Тер Стеген. 

Барселона направи доста сериозен пропуск в 55-ата минута. Илкай Гюндоган имаше отлична опция, само че стреля на сантиметри настрана от десния непряк дирек на вратата на Донарума. 

Шави Ернандес бе изпъден в 56-ата минута от съдията Ищван Ковач. Треньорът на Барселона изрита едно от паната. 

Съдията Ищван Ковач свири дузпа за Пари Сен Жермен в 59-ата минута. Жоао Кансело направи противоречив шпагат в краката на Дембеле и съдията

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР