Вижте подробности за личния живот на Калин Евтимов от Бригада

...
Вижте подробности за личния живот на Калин Евтимов от Бригада
Коментари Харесай

Той прилича на Азис и е новата звезда в българския ефир

Вижте детайлности за персоналния живот на Калин Евтимов от " Бригада нов дом "

В сегашния сезон на предаването „ Бригада Нов дом “, настоящи лица са спецът по ремонтите Калин Евтимов и бригадата му строители. Тази година акцентът пада върху видоизменение на къщи, а не на панелни жилища. 36-годишният гражданин на Долна Диканя Калин Евтимов, който съгласно мнозина наподобява на Краля на фолка Азис, е женен за украинка, която също като него е някогашна хандбалистка.

Признава, че се тормозил дали бригадата му ще успее да се оправи с ремонтите в границите на 5 дни, което е извънредно къс интервал. Сега към този момент си дава сметка, че първичните му терзания, били неоснователни и бригадата се оправя чудесно.Не крие, че работата е доста интензивна и по време на ремонта, би трябвало да се преценяват с куп неща. Понякога им се постанова да се трудят по 17 часа на ден, само че е необичайност да работят по по-малко от 12 часа.

Димитър – най-новият в бригадата, се включил към тях няколко месеца, преди да станат част от предаването. Евтимов отбелязва, че и в действителния живот вършат вътрешни поправки и правят строително-монтажни действия.Калин се занимава с осъществяването на поправки от 6 години, със Симеон, са дружно от 5 години.

Иначе Евтимов бил ангажиран в строителството и разнообразни ремонтни действия още от тийнейджърските си години, когато поработвал, с цел да изкара някой лев. Няколко пъти към този момент му се е случвало да пада от двуметрова стълба, само че до момента не е имал съществени травми.

За сметка на това пък се е порязвал с флекс, само че за благополучие раната не била дълбока, по тази причина първо завършил с плануваната работа и едвам по-късно отишъл да го зашият. Според думите му, връзката им с Мария Силвестър върви във възходяща линия, на моменти възприятието й за комизъм е сходно с неговото. Когато всички са изморени, тя постоянно е отсреща и могат да се пошегуват с нея, или пък тя с тях, с цел да разведрят ситуацията. От хандбала се отказал, когато станали първенци и спечелили купата с тима на Шумен.

След това се отдал на други провокации в живота. Не пропуща да означи, че и този спорт като доста други у нас, не е добре финансиран, а и като цяло не върви, по тази причина не можел да се прехранва единствено с него. С годините са натрупали интервенции, фрактури на ръце и крайници, съвсем няма част от тялото му, която да не е била контузвана от хандбала, който е много недодялан спорт. С половинката му Ани се срещнали в Кипър през 2010 година, където и двамата играели хандбал за един локален клуб.

Много бързо схванал, че тя е неговият човек и шест месеца по-късно й предложил брак, а след година вдигнали и женитба. Към днешна дата брачната половинка му работи като маникюристка. Предвид, че жена му е от Украйна, първоначално имали проблем с връзката, около което възниквали и много занимателни обстановки.

Като един благородник му се наложило бързо да научи съветски – за половин година постигнал обичайно равнище и към този момент можели да водят естествени диалози. Днес към този момент си приказват на български, а откакто се родила щерка им, решили, че с нея ще споделят напълно на съветски. Построили си вила в Долна Диканя с концепцията да я посещават през уикендите, само че толкова доста им харесало, че останали да живеят там. Не счита, че София може да им даде подобен комфорт. За него е значимо да има природа в близост, да има къде да се разходят, да може да си закачи лодката за колата и след 5 минути да е на язовира за риба… Двамата със брачната половинка му работят в София, само че огромният град не им липсва.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР