Вижте мнението муПрезидентът на БФВ Любо Ганев говори след разгромната

...
Вижте мнението муПрезидентът на БФВ Любо Ганев говори след разгромната
Коментари Харесай

Любо Ганев има пълно доверие на националните треньори


Вижте мнението му

Президентът на БФВ Любо Ганев приказва след разгромната загуба на женския народен тим от Канада, като засегна и разнообразни тематики свързани и с мъжкия ни отбор.

„ От един мач няма по какъв начин да си вадим заключения. Срещу Италия играха добре, предните мачове. Тежък мач против Китай. Нашите мачове с Нидерландия и Корея. Срещу Канада не го изиграхме добре, можехме да победим, тъй като са ни директен съперник. Този тим има какво да демонстрира. Съжалявам, че Мира се травма, тъй като с нея щяхме да сме по-различни. Има обаче страховит колектив. Духът идва с успеха, със старанието и резултатите. За мен е значимо, че всички са сплотени и всички са сплотени. Отиват на масата и всеки сяда, където се падне. Вярвам в този тим. Рано или късно трябваше да се стигне до подмладяването. Те са сегашното и бъдещето на волейбола. Да се държат една на друга и да си оказват помощ “, сподели Ганев пред Дарик Радио.

„ Треньорският щаб е стимулиран. Мичели споделя, че задачата е да научат младите девойки да работят в група. Да има тази дисциплинираност в подготовката и сборовете. Трябва да създадат дружно да си оказват помощ и да вървят напред. Вярвам в този тим. Исках да покажа, че федерацията им обръщаме внимание. Показахме, че те самите усещат, че имат поддръжка от УС и от всички, които ръководим волейбола. Сигурен съм, че ще ни радват. Целта е да изградим тим за олимпийски цикъл “, добави Ганев.

„ Проблеми при мъжете няма. Отдавна е позволено всичко. Винаги съм казв
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР