Вижте ключовите признаци според психолозите.Колко пъти сте си мислели какво

...
Вижте ключовите признаци според психолозите.Колко пъти сте си мислели какво
Коментари Харесай

Как изглежда човек, който не ви обича?

Вижте основните признаци съгласно психолозите.

Колко пъти сте си мислели какво е да не те обичат?

Така е: съвсем в никакъв случай! Защото никой не желае да си показва, че не е обичан. Но се случва от време на време да бъдете тъкмо в такава обстановка. За да не се заблуждавате, вижте какво значи „ нелюбов “ и нека в никакъв случай не я разпознаете в колегата си.

Нелюбов е, когато не би трябвало да пречиш. Говорете, смейте се и се прегръщайте, само че не би трябвало да разказвате за прекарванията си – това са нелепости, а не прекарвания. Не би трябвало да молите за нищо – би трябвало да разбирате, че в този момент ситуацията е мъчно. Защо въобще желаете това? Не можете да разчитате на помощ, тъй като зрелите възрастни се оправят сами в живота.

Нелюбов е, когато не ви наскърбяват, само че и не ви хвалят. Не виждат. Когато ви е неловко да се храните пред непосредствен човек, тъй като той може да направи забележка, че доста ядете. И не са забелязали, че сте се прибрали вкъщи и сте поставили свежи цветя във вазата. Нелюбов е, когато нищо не ви е позволено да вършиме. Когато дразните, пречите, говорите нелепости, седите безшумно в ъгъла и чакате… Не, не се оплаквайте, просто чакайте! Когато ви споделят: „ Сам си си отговорен! “ Това не е обич.

Когато в никакъв случай нищо не ви подаряват, това не е обич. Когато не си коства да бъдат изхарчени пари за вас, това не е обич. „ Да, обичам те, само че всеки да си знае мястото! “ И това не е обич.

Да, от нелюбов не се умира. Но неналичието й прави хората плахи, унили, грозни, злобни – нямат самочувствие, опасяват се да не пречат, да не нервират, да не скапват всичко… Няма какво да извършите. Ако осъзнавате, че не ви обичат, просто си тръгнете, даже с буца в гърлото. Или най-малко бъдете наясно – това не е обич!

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР