Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на астроложката

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на астроложката
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на астроложката Алена
Овен
Очаква ви забавна и изпълнена с разнородни прекарвания седмица. Ще имате чудесни благоприятни условия да побъбрите с близки хора и да се видите с другари. Общуването ще ви подейства добре и ще ви зареди с позитивни страсти. Финансовото ви състояние ще е устойчиво и няма да се колебаете дали да си купите нещо, което ви е харесало, или да се лишите от него.

Телец
В началото на новата година може да сте по-непостоянни от нормалното и настроенията ви непрестанно да се менят. Ако предпочитате спокойствието и уединението, евентуално празничната шумотевица ви е пристигнала малко допълнително и нищо чудно даже да сте се натоварили душевен. За да се съхраните, намерете метод да се уедините даже за малко.

Близнаци
Каквото и да се е случило през миналите дни и седмици, то ще избледнее във вихъра на приятните страсти. За положителното ви въодушевление ще спомага и фактът, че ще получавате повече внимание от нормално – както в сантиментален, по този начин и в по-общ проект. Спокойствието и положителното ви въодушевление ще се предават на близките и те ще търсят вашата компания.

Рак
Каквито и развлечения да ви предлага интервалът, вашето внимание ще е ориентирано най-много към вас самите – към това, което желаете да постигнете в този момент, и което планирате да извършите в близко бъдеще. Това не е неприятно – времето е доста уместно да се обърнете към себе си. Внимавайте обаче, тъй като има риск персоналните ви стремежи и правила толкоз да ви обсебят, че да забравите изцяло за близките.

Лъв
Очаква ви приятна седмица, в която ще можете да обърнете по-голямо внимание на себе си и да се погрижите за неща, които сте отлагали или не сте имали време за тях. Посланието на интервала за вас съответствува изцяло с духа на 2020 година – привършване, равносметка и фантазии за новата година. През идващите дни евентуално ще посветите повече време за отмора и уединение.

Дева
Даденият интервал ще стартира за вас със задания. Може в работата да има неща, които би трябвало да приключите, а може да става въпрос и за домашни задължения. Какъвто и да е казусът, по-добре ги свършете, тъй като след това ще ви дойдат допълнително. Погрижете се за здравето си, тъй като не е изключено тялото ви да реагира на претоварването от последните седмици.

Везни
Вниманието на доста от вас ще е ориентирано към работата. Като изключим тези от вас, които са избрали да се отдадат на отмора, за останалите всекидневието ще е динамично. Възможно е даже да подпишете контракт или да осъществите потребен контакт. Въведете ред на работното си място, с цел да може да започнете начисто новата година.

Скорпион
Ще изпитвате предпочитание да се отдадете на отмора и развлечения, да глезите и себе си, и обичаните си хора. Много от вас ще предпочетат да изискат по-дълъг отпуск, с цел да отдъхнат и да се погрижат за себе си. Има риск обаче да прекалите с угаждането, което няма да се отрази добре както на фигурата, по този начин и на тонуса ви. За да не се стигне до такава степен, старайте се да не се заседявате дълго време на едно място.

Стрелец
Очертава се интервалът да е много разнороден за вас – чакат ви както приятни и стимулиращи прекарвания, по този начин и моменти, в които ще бъдете по-напрегнати и изнервени. Ако би трябвало да решавате проблеми, може да си докарате в допълнение напрежение и да се почувствате умствено претрупани. За да не се случи това, пробвайте да не задълбавате прекомерно в драмите.

Козирог
За множеството от вас новата година ще стартира обикновено и без кой знае какви разтърсвания. Ще можете да се насладите на срещите, диалозите и заниманията, както и да свършите някои рутинни задания у дома. Периодът обаче може да е изпълнен с провокации за тези представители на знака, чиито фамилни и интимни връзки са обтегнати.

Водолей
В началото на януари ще имате повече сила, а също и предпочитание да се изявявате, даже да изпъквате пред останалите по някакъв метод. Може да извършите смяна във външния си тип, а не е изключено и да похарчите по-голяма сума, с цел да се поглезите. Ще се водите най-вече от своите стремежи, а във ваши най-силни оръжия ще се трансфорат словото и обществените ви контакти.

Риби
През идната седмица множеството от вас ще имат отлично въодушевление. Обикновено при започване на годината е време за равносметка, а при доста от представителите на знака тя ще е позитивна. Няма от какво да се притеснявате, шансът ще е с вас. Благодарете за постигнатото през миналите месеци и запазете позитивната си настройка. Най-добре ще е, в случай че през първите дни на януари не полагате кой знае какви старания и не предприемате начинания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР