Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

Овен
Ще постигате триумфи в професионалната област не поради устрема ви да бъдете първи във всичко, а поради вашата подготвеност да научавате нови неща. Ако кариерата ви е в застой или смятате, че сте способни да постигнете повече, търсете благоприятни условия да учите и да се развивате, тъй че да станете майстори в своята област. Към средата на интервала някои от вас ще бъдат по-раздразнителни.

Телец
През идната седмица ще се изправите пред предизвикването да откриете компромисно решение сред това, което желаете вие, и това, което желае сътрудникът ви. Ще би трябвало да полагате по-големи старания, с цел да постигате съгласие. Дали ще съумеете, зависи от волята ви, както и от готовността ви да говорите с индивида до вас и да дискутирате казуса.

Близнаци
През дадения интервал умерено обърнете взор към бъдещето – към опциите и събитията, които ви чакат там. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте детайлностите – колкото повече мислите ви са ориентирани основно към новите неща, толкоз по-добре за вас. Дори сегашното да не е такова, каквото ви се желае да бъде, не се обезкуражавайте и не мислете за пречките.

Рак
По една или друга причина служебните ви задължения ще минат на назад във времето и няма да бъдат ваш приоритет. Може да решите да си вземете отпуск, с цел да си починете, да отмените дадена задача, за която нормално не ви доближава време, или да останете разполагаем на околните си. Едва ли ще бъдете толкоз стимулирани в работата си обаче.

Лъв
Седмицата ще е извънредно плодородна за бизнес – може да сключите преференциална договорка, да проведете сполучливи договаряния или да прекратите неработещо делово партньорство. Има и една детайлност обаче – няма смисъл да бързате, да напирате и да прилагате напън. Що се отнася до персоналния ви живот и любовните връзки, през дадения интервал вашите стремежи евентуално ще се разминават с действителността.

Дева
Между 15 и 18 юни пред вас ще се открият благоприятни условия да се изявите по някакъв метод в работата или в обществения живот. Може да блеснете с външния си тип, с гениите си, с концепциите си или с това, което сте сътворили. Препоръката към вас е да не стоите в сянка и да не проявявате непотребна невзискателност – в този момент е моментът да излезете напред със самочувствие и да покажете какво знаете и какво можете.

Везни

Очаква ви относително спокойна седмица, през която множеството от вас ще бъдат в положително въодушевление и ще мислят положително. Дори когато ситуацията е по-напрегната, вие ще успявате с философска настройка да се извисите над проблемите. Не позволявайте да ви въвличат в непознати разногласия и в интриги, само че в случай че сте персонално наранени или в някакъв миг би трябвало да изкажете мнение, направете го – значимо е гласът ви да се чуе!

Скорпион

Как ще се развият събитията през седмицата, зависи доста от това по какъв метод оползотворявате силата си – дали работите върху себе си и по личните си планове, или пробвате да влияете на другите, с цел да получите това, което желаете. Ако е първото, то тогава може да свършите много потребна работа – ще сте съсредоточени, ще се задълбочите оптимално в това, което вършиме.

Стрелец

В случай че сте били по-натоварени с работа през миналите дни, в този момент обърнете по-голямо внимание на себе си. Ако не се чувствате добре и не ви доближава сила, вземете ограничения и забавете темпото. Има възможност проблемите ви да са на прочувствена основа, тъй че не потискайте възприятията си и им давайте воля. В сходни моменти е целесъобразно да се занимавате със спорт или да се разхождате измежду природата.

Козирог

През идната седмица ще усетят облекчение най-много тези от вас, които през миналите дни са срещали компликации в общуването с обичания човек или с настоятелен сътрудник. Сега има късмет връзката да тече по-гладко и по-лесно да постигате съгласие по противоречиви въпроси. Ще си улесните живота, в случай че не изисквате близките наложително да бъдат на една вълна с вас. Събитията ще следват личния си ход.

Водолей

Периодът е доста удобен за обществения ви живот, тъй че няма да ви липсват благоприятни условия за определяне на нови контакти и за занимания. Излизайте по-често, не се застоявайте у дома и не се затваряйте в себе си. Общувайте интензивно. Някои от вас е допустимо да се срещнат с забавен човек.

Риби

За да се справите с провокациите в средата на юни, преценявайте кое е най-важното за вас и не се опитвайте да бъдете на няколко места по едно и също време, другояче силите ви ще се изчерпат и нищо чудно да се преуморите. Ако се престорите, че някои проблеми не съществуват или просто не се отнасят за вас, също няма да се чувствате добре. Помнете, че каквото и да желаете да постигнете в този миг, би трябвало да си го извоювате сами. / За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР