Вижте какво очаква различните зодии на Бъдни вечер и Коледа?

...
Вижте какво очаква различните зодии на Бъдни вечер и Коледа?
Коментари Харесай

Коледен хороскоп 2022 за всички зодии

Вижте какво чака другите зодии на Бъдни вечер и Коледа? Кой ще си прекара добре, кой ще се поизнерви и кой ще се нуждае от отмора след празниците? Коледен хороскоп 2022 за всички зодии

Вълнувате ли се, че Коледа е на прага ви? Или сте прекомерно изтощени от извършване на покупки, готвене и идните безкрайни трапези? Или пък сте решили, че тази година ще сте в стихията си? Вижте какво ви чака тази Коледа съгласно зодията.

 

Овен

Независимо дали ви харесва, или не, вие ще сте в светлините на прожекторите тази Коледа. Роднините ви са очаровани от вас и достиженията ви и се редуват да ви хвалят. Подготовката ви празниците тази година е безупречна - няма нищо за извършване в последния миг и това ви прави уверени и спокойни. Наслаждавате се на празника и на опцията да създадете незабравими мемоари със фамилията.

 
Телец
Тази Коледа посветете на себе си и половинката. Периодът е съвършен за пътешестване, не се колебайте да се поглезите. Отправете се на премеждие, експериментирайте с храната и прекарванията, въобще, бъдете себе си. Оставете си мъничко време за най-близките хора, само че стойте настрани от огромната празнична атмосфера.

 
Близнаци
Пригответе се за Коледа в интимна конюнктура. Ще се чувствате най-добре в стеснен кръг. Чаша парещ шоколад, домакински уют, топлота - не се нуждаете от нищо повече. Тази година, повече от нормално, търсите успокоение и способи за презареждане на батериите. Тази Коледа ще имате време да планирате - какво желаете от бъдещето и по какъв начин да го постигнете; ще си извършите равносметка.

 
Рак
Тази Коледа е време да свалите всички карти на масата. Ако има нещо, което дълго ви е тормозило, или сте се чувствали афектирани, би трябвало да го изясните. Опитайте да не сте прекомерно прочувствени. Бъдете спокойни и овладени, с цел да не влошите ситуацията, в което се намирате. 

 Добави изложение

 
Лъв
Тази година ще съумеете напълно да се откъснете от работата и ще се посветите на фамилията си. Толкова, че ще изненадате всички. Захванали сте се с цялостната организация на празника - всичко от извършването на покупки до приготовленията. Семейството ви в действителност се усеща особено. Дори подаръците сте подбрали от дълго време и с внимание. Тази Коледа вие сте звездата.

 
Дева
Тази Коледа детето във вас е будно. Вълнувате се по този начин, като че ли това е първата ви Коледа. С неспокойствие очаквате трапезата, фамилния уют и подаръците. Самите вие не сте доста готови за празника. Въпреки положителната организация, много от покупките са останали за последния миг. Но това не ви стресира, а забавлява и зарежда.

 
Везни
Тази Коледа ще е като микс от позитивни и негативни страсти. Подготовката за празника минава безпрепятствено, само че коледните дни ще са време на дребни разногласия за отминали неща, на експлоадирания и на помиряване. Пазете се от интриги, незабелязано може да се озовете в центъра на скандал, който даже не ви визира. Не се задълбавайте доста в нещата, които ще чуете.

 
Скорпион
Тази Коледа ще сте с претрупан график. Преследват ви задължения от работа, доста задания вкъщи и извършване на покупки в последния миг. Опитвате се да намерите време за всички - и другари, и роднини; стараете се да не обидите никого. Но внимавайте, тъй като сте на ръба на преумората, а това не е потребно за никого. Ако усетите, че сте на ръба, опрете се на половинката за съвет и поддръжка.

 
Стрелец
Обилни трапези и приятни страсти. Дядо Коледа е оставил под елхата единствено прелестни нещица, които да ви радват. Успели сте да се отърсите напълно от насъбраното през годината напрежение и в този момент сте се отдали напълно на празничния дух. Сякаш сте заварката сред обособените членове на фамилията и другари си и всички търсят вашите компания и препоръки. Насладете се на вниманието.

 Добави изложение

 
Козирог
Вие сте в стихията си тази Коледа. Доброто обмисляне, почнало преди месеци, дава резултат. Отдавна имате лист с ястия за готвене и артикули за извършване на покупки. Приключили сте с подаръците преди седмици и те към този момент са под елхата и чакат да разсънят усмивките на обичаните ви хора. Цялото внимание е ориентирано към вас. По-емоционални сте от нормално. Но не крийте възприятията си, отдайте им се.

 Добави изложение

 
Водолей
Тази Коледа сте малко по-затворени от нормалното. Търсите уюта на дома и компанията единствено на няколко индивида. Искате да останете встрани от празничната лудница. Не ви се занимава с мерки. Все отново отделете мъничко време на околните си. Обяснете им по какъв начин се чувствате и потърсете схващане. По време на празниците пробвайте да презаредите. Не се старайте да сте идеални, когато нямате сили за това.

 
Риби
Тази година търсите златната среда сред фамилен уют и отмора. След натоварена година, желаете единствено да си починете и да се насладите на компанията на най-близките си. Оставили сте приятелите настрана; не запомнили сте за работните задължения. Искате празниците тази година да са дарове, скромна, само че вкусна софра, и време за вас и обичаните ви хора.

 
Не пропускайте:
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР