Вижте актуалните данни за разпространението на коронавируса:От днес бяха разхлабени

...
Вижте актуалните данни за разпространението на коронавируса:От днес бяха разхлабени
Коментари Харесай

ОБЗОР: Удвояването на Околовръстното на Пловдив влезе в Плана за възстановяване, почина простреляният бизнесмен от Хасково

Вижте настоящите данни за разпространяването на ковид:

От през днешния ден бяха разхлабени част от ограниченията против пандемията. Всички възпитаници в София и още четири области на страната - Стара Загора, Хасково, Разград и Силистра, се върнаха присъствено в клас. Досега те се образоваха онлайн на ротационен принцип.

Заместник-министър ръководителят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев е на работно посещаване във Вашингтон, отпред на делегация, в която са включени министърът на енергетиката Александър Николов и представители на управленията на АЕЦ „ Козлодуй “, „ Булгаргаз “ и „ Булгартрансгаз “.

Окончателно потвърдиха доживотната присъда на Божидар Атанасов за убийството на митничаря Георги Дребчев.

Тази заран в болница в Пловдив е умрял 33-годишният състезател Тургай Сали, който в дребните часове на неделния ден бе простреляният пред дома си в кв. “Каменни” в Хасково. За убийството му беше арестуван мексиканец с испански паспорт, а карцерът е бил осъществен в софийски хотел.

Среща сред кмета Здравко Димитров и депутатите от 16 и 17 МИР, както и общински съветници се организира през днешния ден в постройката на община Пловдив, като на нея бяха дискутирани значимите планове, които би трябвало да се осъществят. Градоначалникът Здравко Димитров съобщи, че е извънредно удовлетворен от тази среща и даде поръчка тя да стане регулярна.

Най-големият трус за нашата сигурност е да неглижираме проблемите на българските въоръжени сили. Това съобщи президентът Румен Радев.

Пловдивският митрополит Николай показа своето мнение по тематиката за Крематориума в Пловдив.

Студентите от Пловдивския университет излизат на митинг да отпаднат зелените документи и да се върнат присъствено на лекции.

Сериозни вреди се виждат по площад „ Централен” при демонтажа на ледената пързалка. Комисия ще открива вредите.

Министър-председателят Кирил Петков съобщи, че се възнамерява построяването на градски железници в Пловдив и София, които да бъдат и свързани.

Почина дългогодишния шеф на Природонаучния музей в Пловдив доктор Илко Димитров.

Ботев се укрепи с хърватския защитник Роберто Пунчец.

Капитанът на товарния транспортен съд " Вера Су ", затънал край крайбрежията на Камен бряг през месец септември 2021 година, получи наказване „ отнемане от свобода” за период от три години, оповестиха от прокуратурата.

22-годишен студент от Пловдив е бил пребит преди две седмици пред клуб " Но сенс " в Капана, научи TrafficNews . Пострадалият е със междинна телесна щета - счупени нос и зъби, а по случая е формирана инспекция. Побоят е бил сниман от минувач.

Повдигнаха обвиняване на лидера на рейса, който в края на януари удари на пешеходна пътека в столичния квартал " Люлин " 17-годишната Александра. Момичето беше признато в " Пирогов " с голям брой контузии и макар огромната кръводарителска акция и напъните на медиците, умря три дни след случая.

Проф. Костадин Ангелов съди Стойчо Кацаров за клюка. Искът е за 100 000 лв..

Кметът на Пловдив Здравко Димитров венча млада двойка в Деня на влюбените " Свети Валентин ". Димитър и Мария-Антония избраха да си кажат „ Да “ на празника на любовта и към този момент са семейство Писови. Те размениха брачните си халки в наличието на очевидци и посетители.

Премиерът Кирил Петков съобщи, че се търсят всевъзможни други възможности в случай че се стигне до миг, в който Русия спре газа за Европа.

Рецидивистът Иван Бошнаков застана през днешния ден пред Темида след дръзкия обир в парк в " Изгрев ", съпроводен със опасност за ликвидиране.

Нов конфликт сред премиера Кирил Петков и някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Проведе се премиерата на кино лентата " Завръщане " 2 в Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР