Виждаме един Борисов, който лъкатуши около нашите действие и ги

...
Виждаме един Борисов, който лъкатуши около нашите действие и ги
Коментари Харесай

Михал Камбарев, ПП: Опитваме да отпушим парламента, Борисов лъкатуши около нашите действие

Виждаме един Борисов, който клати към нашите деяние и ги облича в думи. Разработихме законодателна стратегия, която ГЕРБ утвърдиха. Колелото се завъртя, сподели още той в " Камбарев.

Борисов не ни изигра. Ние не си играем с никого игрички. Играта на Борисов не омаломощи нашия проект. Хората виждат и схващат, уточни той.

Единият избор е да вървим на избори. Другият избор - кабинет на малцинството, което ще имитира действия. И още една алтернатива - цялостен мандат на Политическа партия за 18 месеца, счита Камбарев.

Таково животно като експертен кабинет няма. Сега приказват за кабинет на прехода, за кабинет за излизане от хаоса - не става, безапелационен бе той.

Искаме да подкрепяме на нашите хора в структурите,които са репресирани. Изпращат им се инспекции. В ход са си схемите. Но хората на локално равнище го виждат. Те не са глупави, разкри той.

Не се опасяваме от нови избори. Дори ще вдигнем резултата. Вече построяваме нови структури. Нямам боязън, резултатът ще се повдигне за нас, сподели още Камбарев.

Може би бяха планувани други дейности след " атентата ". Хората схванаха, че не е същински, разяснява той и " бомбата " по основния прокурор Гешев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР