Виждаме, че концепцията се обръща. Вместо да се търси широко

...
Виждаме, че концепцията се обръща. Вместо да се търси широко
Коментари Харесай

Деница Сачева: ПП опитват да наложат предизборната си кампания за национална цел

" Виждаме, че концепцията се обръща. Вместо да се търси необятно политическо единодушие, се прави опит да се наложи предизборната акция на " Продължаваме промяната ". Това няма по какъв начин да се случи ", съобщи депутатът от ГЕРБ Деница Сачева, откакто през вчерашния ден вторият мандат бе връчен на втората политическа мощ " Продължаваме промяната ". 

" Ние непрестанно приказваме, че би трябвало да има единодушие към национални цели. Една огромна част от нещата в тази декларация са национални цели на България от десетилетия. Част от нещата даже ще се гледат през днешния ден в комисията ", сподели още тя.

Според Сачева втората политическа мощ желае предизборната й стратегия да бъде оповестена за национална цел. 

" Това е една игра, която уморява както политиците, по този начин и народа. Ние направихме всичко допустимо първият мандат да бъде сполучлив. Направихме всичко допустимо да покажем един друг метод. Дали сме поръчка, че създадем всичко допустимо да бъде формиран кабинет с третия мандат, даже и без наше присъединяване ", това разяснява депутатът от ГЕРБ в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

" Вярваме, че в " Демократична България " има хора, които са с десни разбирания. Очакваме от тях съответни диалози по тематиката със правосъдната промяна, с цел да може да забележим кой на какви позиции стои ", съобщи Сачева.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР