Виждаме, че голяма част от темите, които сте ни предоставили,

...
Виждаме, че голяма част от темите, които сте ни предоставили,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Господин Денков, струва ми се, че влизате в ролята на кукла на конци

" Виждаме, че огромна част от тематиките, които сте ни дали, са тематики от дневния ред освен разискван при първата ни среща, т.е. и наши тематики, само че и тематики на огромна част от политическите партии. "

" Считаме, че този диалог е надълбоко просрочен. Разговор, в който се търси поддръжка за втория мандат за държавно управление, откакто са изгорени доста мостове, откакто връзката сред парламентарните групи, в това число и при молбата за среща с претендента за министър председател от името на ГЕРБ-СДС, е тематика, която евентуално на днешния диалог не би трябвало да взима превес ", добави Атанасова.

" Господин Денков, коства ми се, че влизате в ролята на кукла на конци и зад вашия необятен научен тил стоят номинациите на съпредседателите на Политическа партия, които Вие и през вчерашния ден, и през днешния ден обявихте. Считаме, че хора, които през последните 8 месеца потвърдиха единствно, че не могат да се оправят като върха на изпълнителната власт, не могат да бъдат още веднъж номинация в държавно управление, за което се търси някакъв консенсус ", добави още Атанасова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР