Виждаме, че други точки бяха включени в дневния ред, но

...
Виждаме, че други точки бяха включени в дневния ред, но
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат извънредно заседание за Боташ

Виждаме, че други точки бяха включени в дневния ред, само че отчетът за " Боташ " - не. Това сподели Радослав Рибарски от ПП-ДБ от коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Явно ръководителят на Народно събрание не смята за значимо този отчет да бъде прегледан в зала, по тази причина ние направихме искане за привикване на изключително съвещание с точка единствена - разглеждане и приемане на отчета за " Боташ ". Има извънредно доста скандални обстоятелства и разкрития в този отчет. Ние няма да оставим в последните седмици на това Народно заседание да бъдат скрити. Има метод този отчет да бъде разискван без да се разкрива комерсиалната загадка ", акцентира Рибарски. 

" С назначението на този министър на енергетиката ГЕРБ поддържаха контракта за " Боташ ", тъй като това е човек, който е взел участие в целия развой. Планът на ГЕРБ е този отчет да не се гледа в зала и да не бъде даден на ДАНС и прокуратурата, както ние настояваме. Те ползват партизанска тактичност ", сподели от своя страна депутатът от ПП-ДБ Мартин Димитров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР