Виждаме, че дезинфектантът унищожава вируса за минута. Има ли начин

...
Виждаме, че дезинфектантът унищожава вируса за минута. Има ли начин
Коментари Харесай

Сипи една белина!

" Виждаме, че дезинфектантът унищожава вируса за минута. Има ли метод да създадем нещо сходно и в тялото посредством инжектиране, като разчистване от вътрешната страна? " Само часове след думите на Доналд Тръмп през април 2020 година - при започване на коронавирус пандемията, стотици американци се озоваха в незабавните отделения поради усвояване на белина или дезинфектанти. Впоследствие изследване сподели, че над една трета от американците са употребявали химикалите по рисков за здравето метод - да вземем за пример почиствали са с тях храна, правили са си гаргара и даже са ги поглъщали.

В България за коронавирус може да се популяризират какви ли не конспирации, подправени вести и различни лекувания, само че най-малко това с белината, популярност богу, си спестихме. Или най-малко по този начин си мислехме допреди няколко дни. В понеделник обаче bTV излъчи свое следствие, съгласно което най-малко 10 000 българи пият хлорен диоксид - препарат, подобен на белината, за лекуване или за предотвратяване от коронавирус.

Веществото се продава изцяло легално, въпреки по никакъв начин да не е на ниска цена - екипът на bTV го поръчва онлайн за към 47 лева за 100 мл концентрат, под имената CDS или MMS (Miracle Mineral Supplement). Продавачите не го предлагат като лекарство, тъй като това е нелегално, само че упътват купувачите за информация във фейсбук групите, отдадени на веществото.

Именно в затворени групи в обществената мрежа вярата в лечебните свойства на хлорния диоксид се популяризира най-активно. В тях отричащите обичайна медицина обменят опит по какъв начин да се лекуват от коронавирус сами. Според напътствията за задачата веществото се разрежда по формула и се пие, а също може да се маже върху кожата или даже да се впръсква в интимните елементи. Администраторите на групите интензивно съветват потребителите. Те настояват, че с веществото тежко заболели от коронавирус се оправят за 2-3 дни и че с него може да се излекува всичко - от пърхот през аутизъм до рак. И, несъмнено, " прецаква тотално фарма мафията ". Един от най-активните проповедници на " лекуването " - Росен Бакалов, работи като шпакловчик, твърди bTV.
Реклама
Иначе в действителния свят хлорният диоксид е промишлен обезцветител (вид белина), отровен химикал, който при вътрешен банкет в огромни дози провокира гадене, повръщане, диария и рисково за живота рухване на кръвното налягане в резултат на обезводняване. Всъщност членове на групите в действителност се оплакват от главоболие и гадене. Но съгласно админите това е поради слънчеви изригвания, магнитни стихии или пълнолуние.

Ама, несъмнено. И наздраве!
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Медийна сергия
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР