Виждам я и в подмятания от сорта: Ще разговаряме, ако

...
Виждам я и в подмятания от сорта: Ще разговаряме, ако
Коментари Харесай

Политици, бъдете отговорни! Не е по желание, длъжни сте!

Виждам я и в намеци от сорта: Ще беседваме, в случай че Слави спре да прави смехории. Смешки? В друга обстановка сходни изрази може да минат за смешка, само че сегашната допуска здрав разсъдък и отговорност пред нацията. Именно пред нацията, а не пред партия.

Що за народни представители сте, щом в този значим ден, стартирате да търсите виновност у другия, да се обиждате, да проявявате дебелоглав и обидчивост.

Опасността от завръщане на диктаторския режим е действителна. И в този миг „ ИТН “ напуща пленарната зала. Мотивът: Да оставят другите да решат въпроса с държавното управление, препоръчано от тях и с отводът на кандидат-премиерът. Има логичност, тъй като за неслучилото се държавно управление виновността е на всички участници в договарянията.

Забележете какъв брой притихнали са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не е инцидентно. Дебнат по кое време да нанесат своя удар. Йордан Цонев и още неколцина от Движение за права и свободи „ избухват “ в тъкмо изчислени моменти и мотиви, с цел да заявят, че са носителите на демокрацията, че имат най-големи заслуги за нея, да подменят офанзивите против модела на мафията, олицетворяван от Пеевски, Борисов, Доган, Гешев и Цацаров с офанзиви против кръга на Прокопиев. " Стрелят " по Прокопиев, само че пропущат името на Цветелина Бориславова, да вземем за пример.

Камарилата на Борисов и Пеевски разполага с голям финансов запас, доверени лица в институциите, свои хора в тайните служби и прокуратурата на Гешев.

Те няма да оставят договарящите да реализират единодушие и съюз против тях. Защото знаят, че ще изгубят. Затова всяват ерес, взривяват мостове, нагнетяват напрежение, подкупват и заплашват. Това е задкулисието. То е токсично и доста рисково.

Само борещите се със статуквото и мафията ли не го схващат?

Оставете най-сетне вашите сметки и помислете за сметката, която заплащат българските жители.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР